Affärsjurist Stockholm

Dina affärsjurister i Stockholm

Letar du efter en advokatfirma i Stockholm med omnejd? Behöver du hjälp med affärsjuridik eller har du juridiska frågor du vill ställa till en advokat? Då har du hamnat helt rätt. Vi är en advokatbyrå med många års erfarenhet i branschen och kan därför hjälpa dig med såväl information som hjälp inom olika juridiska områden.

Vår huvudsakliga inriktning är just affärsjuridik och bland våra kunder kan du hitta en stor variation av storlek på företag. Genom att ta hjälp av en jurist skapar du bättre och mer hållbara förutsättningar för att klara uppdraget du står inför. Våra kunders affärsjuridiska behov varierar från bolagsjuridik till tvistelösningar, rådgivning, rättsutredningar, rättsutlåtanden, delägaravtal och styrelsearbete.

Vi tar hand om dina affärsjuridiska behov

Vi är en advokatbyrå i Stockholm med många års erfarenhet och leveranser av högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning i bagaget. Med över 100 briljanta jurister i vår stab har vi hjälpt otaliga klienter inte bara i Sverige utan också utomlands. Vår etablering internationellt har även den flera år på nacken och genom tiderna har våra advokater kommit att förbättra den juridiska utgångsläget för en stor mängd internationella företag.

Vår metod går ut på att lyssna och jobba hårt på att förstå varje klients enskilda behov och affärsmässiga utmaningar. Sedan arbetar vi tillsammans och använder vår affärsjuridiska kunskap samt spetskompetens och löser de problem som ligger framför er.

Med över 70 års erfarenhet inom branschen har vi kommit att utveckla ett arbetssätt där vi kontinuerligt anpassar oss och utvecklas med tiden. Detta för att förbättra våra egna processer men också för att hålla oss ajour med de aktuella affärsjuridiska frågorna och problemen som finns på tapeten just nu. Vi är lyhörda inför de utmaningar som våra klienter möter och vi hänger oss alltid lika engagerat till deras frågor och funderingar oavsett storlek på problem.

När ska jag kontakta en affärsjurist?

Om ditt företag har affärsjuridiska frågor är det på sin plats att kontakta en affärsjurist i Stockholm hos en advokatbyrå eller på annan typ av juridisk byrå som sysslar med just det. Som privatperson behöver du inte hjälp av en affärsjurist. Som företagare kan du dock behöva hjälp med affärsjuridik i flera olika faser av ditt företagande. Som nystartad kanske du behöver assistans med att skapa standardavtal mot kunder eller leverantörer och aktieägaravtal. Längre fram i din företagsresa kanske du snarare behöver information om och utförande av anställningsavtal. Senare kommer även immateriella rättigheter m.m. Det finns många känsliga punkter under ett företags resa som behöver uppmärksamhet av en professionell jurist. Även om du ska avskeda anställda behöver du se till att du har rätten på din sida.

Utöver allt som gäller anställda kan vi fokusera många av våra ämnen kring avtalshantering, granskning av arbetsprocesser när det kommer till personuppgiftslagen, hjälpa till när du hamnar i tvister och till slut juridisk hjälp vid försäljning av ditt bolag.

Säkra avtal

Våra klienter kan alltid vara säkra på att vår information är korrekt samt överensstämmande med lagen. Vi har flera led av granskning och en skottsäker process där all givet material kommer att bearbetas av flera affärsjurister vars arbete är att säkerställa kvaliteten.

70 års erfarenhet

Inom vår advokatbyrå finns 70 års erfarenhet av branschen och alla typer av affärsjuridiska behov. Vår erfarenhet har banat väg för oss som Stockholms mest pålitliga affärsjurister. Oavsett om du söker hjälp med avtalshantering eller tvister finns vi där som din trygga partner.

Nöjda klienter

Våra klienter i Stockholm använder oss för att de aldrig behöver vara osäkra kring resultat och utfall. Vi garanterar dem rådgivning av allra högsta kvalitet. Våra klienters företag varierar i storlek från storbolag till småföretagare. Kontakta oss för mer information.

????

Med vänliga hälsningar
Ufuk Ekici
VD på Designu?

Gillar

Kommentarer