En effektiv Online Marketing strategi kommer att generera kvalitet leder för ditt företag. Och vad bättre publik är det för din nisch än de människor som redan letar efter din tjänst på sökmotorer?


Det är där SEO (sökmotoroptimering) kommer in-det hjälper till att driva organisk söktrafik till din webbplats med hjälp av kraften i den Allsmäktige sökmotorer. Ekvationen är enkel-för varje given sökfråga (som är relevant för din nisch), ju högre din rank, desto bättre din trafik inflöde, och desto större chanser har du att konvertera din publik.


Många tror att SEO är en komplicerad teknik som kräver år av lärande och erfarenhet. Men grunderna i sökmotoroptimering är lätta att förstå-även en nybörjare kan lära sig att betala akt på det.


Idag kommer vi att utforska de bästa SEO tips för att få högre ranking i sökmotorer, vilket i sin tur generera mer trafik och förbättra din omvandlingsfrekvens.


1. förbättra hastigheten på din webbplats


Påskynda website. png


Hastigheten på en sida spelar en avgörande roll för att fastställa SEO ranking av en webbplats på Google och andra sökmotorer. Ingen vill besöka en webbplats som tar evigheter att ladda en enda webbsida, och sökmotorer är medvetna om det.


En webb besökare kan lämna din webbplats om det tar mer än 2 sekunder att läsa in en sida. Det är därför människor, och följaktligen sökmotorer, kommer att ignorera tråkiga, långsamma lastning webbplatser.


Därför är det viktigt för dig att vidta några allvarliga åtgärder för att förbättra den totala prestandan på din webbplats. Du kan eliminera de element som kan påverka webbplatsens hastighet. Om du är en WordPress webbplatsägare, kan du ta bort "oanvända" plugins (de plugins som du inte har använt). Du kan också ordna webbplatsens sidofält genom att bara lägga till viktig information i den. Också, komprimera bilder, HTML, CSS och JavaScript-filer för att förbättra UX samt omvandlingsfrekvens på din webbplats.


Ytterligare optimering är möjligt genom att använda verktyg som Google Pagespeed Insights eller Pingdom, som kommer att berätta exakt vad som orsakar din sida att ladda långsamt och hur man kan förbättra den.


2. webbplatsens innehåll bör vara för publiken


Målgrupp. png
Webbplatser som positivt använder SEO sätta sin publik först. Som webbplatsägare, måste du skriva unika, informativa och relevanta blogginlägg och artiklar som snabbt kan locka läsare och uppmuntra dem att stanna längre.


Men många människor skriver Bloggar genom att stoppa massor av relevanta sökord för att manipulera sökmotorer. Detta är en föråldrad (och i stort sett kontraproduktivt) tillvägagångssätt och kan få din webbplats indexeras för spamming. Även om det inte, kommer ingen att läsa inlägg som upprepar sökfrågor (Läs: sökord) med den frekvens som är gränsfall galen. Det kommer att tråka ut läsarna till tårar och släppa dina konverteringar snabbare än du kan säga "lead generation".


Om du vill generera leads, sedan ge värde först. Hjälp dina kunder genom att förse dem med relevant information och uppfylla deras behov innan du kan uppmana dem att konvertera.
3. skapa externa länkar till webbplatser med lämpligt innehåll


Många SEO-experter skapa externa länkar till andra webbplatser med relevanta och pålitliga innehållssidor för att få den potentiella webb kundernas intresse. Men vissa människor tycker att det är dåligt eftersom det distraherar besökare från din sida. Det är en myt.


Genom att skapa externa länkar till andra tillförlitliga platser kan förbättra din online-närvaro och uppmuntra sökmotorer att genomsöka din webbplats på toppen av sökmotorernas sidor. Experter tror också att länka till andra pålitliga Bloggar kan hjälpa dig att få inkommande länkar från dem. Detta kan automatiskt förbättra SEO ranking av din webbplats.
4. skapa unika och relevanta Meta Description


Meta Description är 160-teckenlängd info om din sida som visas för en person. Det måste vara relevant för din webbplats (lägga till ett sökord här är en bra start), med bara en antydan till Creative Zing att fånga publikens intresse.


Men många webbplatsägare skapa duplicera meta beskrivningar och sedan kontinuerligt förlora sina potentiella webb besökare. Detta händer eftersom Google hatar Duplicerat innehåll och straffar dig tillbaka om du använder dubbletter meta beskrivningar.


Om du är en WordPress-användare, då kan du skapa original meta beskrivningar för varje webbsida med hjälp av WordPress SEO plugin. Du kan använda Yoast SEO och allt i ett SEO Pack plugin.
5. Använd lätt att läsa webbadresser för din webbplats


En webbplats URL förbises ofta. "det är i grunden webbadressen till en webbplats som du kan se på toppen av en webbläsare, och ingen betalar uppmärksamhet till det. Rätt? "


Fel.


En webbadress som är begriplig för de mänskliga besökarna är också söka bot vänlig, så försök att hålla sig till dessa parametrar samtidigt strukturera din permalänkar. Användning av tecken, siffror och bindestreck kan öka komplexiteten i webbadresser. Du kan istället skapa enkla och lättlästa webbadresser.


6. sitemap


Om du är en SEO-expert, då du förstår vikten av en webbplatskarta. Det är en viktig del av en bra SEO-praxis. Sökrobotar kan snabbt och enkelt indexera din webbplats om du har en webbplatskarta.


Se till att din webbplats har en "karta"-i huvudsak ett index över hela din webbplats som listar alla sidor och hur de länkar till varandra-och skicka den till alla större sökmotorer. Detta gör det möjligt för dem att indexera din webbplats och visa den när någon slår upp en fråga som du ger ett relevant resultat.
7. optimera dina rubriker och underrubriker


Det första någon meddelanden om ditt innehåll är titeln/rubriken.


Det säger sig självt att du måste skriva catchy, awesome rubriker för ditt innehåll-något som piques läsarnas intresse och direkt drar dem till ditt inlägg. Men formatering är lika viktigt, mer så när du lägger till relevans det har för sökrobotar.


Se till att bara lägga till en H1-tagg (och placera den bara på postens titel). Detta ökar dess betydelse för sökrobotar och läsare. Med hjälp av CSS, kan du skapa och stilisera din H1 rubrik med lätthet.


Du kan använda en eller flera undernummer taggar som H2-H4 för att göra ditt innehåll ser mer ren och professionell.


8. Skapa engagerande målsidor


En vackert strukturerad målsida kan hjälpa dig att skapa leads och försäljning. Du bör skapa visuellt tilltalande målsidor eftersom det kan förbättra sökmotor rankning av din webbplats.


Du kan också köra webbtrafik och länkar genom att skapa målsidor med hög kvalitet, tillsammans med professionell grafik och layouter. Det bör uppmuntra människor att slutföra ett mål-det kan vara att navigera din webbplats eller köpa en produkt eller prenumerera på din e-postlista.


Om du är en WordPress-användare, då kan du göra en användning av Optimizerpress WordPress plugin som kan hjälpa dig att skapa vackra och SEO-vänlig målsidor.
9. integrera webbanalys


När dina SEO-mål har fastställts, kan du söka efter den bästa programvara som kan hjälpa dig spela in föreställningar av din webbplats och åtgärder av dina webb besökare på din webbplats på en regelbunden basis.


Lyckligtvis finns det gott om pålitliga verktyg som Google Analytics och Google Search Console som kan hålla ett spår på din webbplats prestanda och ger dig insikter som du kan använda för att förbättra webb närvaron på din webbplats över hela den globala marknaden.
10. Skapa nytt och fängslande innehåll


Färskt innehåll. jpg


Detta är vad allt kretsar kring när du är på Internet. Du kan kasta runt fraser som inkommande marknadsföring och SEO och SEM hela dagen, men för någon av det att vara effektiva, det måste klicka med din publik. Kvalitetsinnehåll som ger värde * alltid klick med din målgrupp.


* Värde kan betyda allt-information, underhållning, infotainment, produkter, tjänster, etc.


Du får bara om du lär dig att ge först. Jag talar inte enbart om giveaways. Jag ber er att tänka. "Vad vill min publik? Hur kan jag ge det? "


Det är så det börjar.
Slutsats


Dessa är några av de stora SEO tips som du måste följa om du vill förbättra SERP (sökmotor resultatsida) rankning av din webbplats och få lite hälsosam organisk trafik till din webbplats, redo att konvertera.

Likes

Comments