Contains affiliate links

Den skarpe bemærkede at jeg tidligere på ugen udgav jeg et indlæg omhandlende gaveideer til hende, find det her, hvis du ikke allerede har læst det. I denne omgang handler det om det modsatte køn, nemlig ham. Om end det er din kære fader, bror, ven eller din kæreste, som du ønsker at give en julegave, er der noget for alle.


Psst. Jeg har en giveaway kørende på min Instagram, hvor du kan vinde det fineste armbånd fra Jane Kønig, hop ind og tjek det ud! Vinderen findes i morgen.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Dress (skirt) Gestuz Sweatshirt Minimum Sneakers New Balance Bag BYIC

Ovenfor ser I gårsdagens outfit, hvor jeg var iført min nye kjole, dog fungerende her som en nederdel under sweateren. Dagstimerne brugte jeg på kontoret, hvor jeg fik ordnet en masse praktisk. Aftenen stod på fejring af min kære mor, som fyldte år. Sammen med resten af familien, var vi inviteret hjem til god mad og hygge. Alt i alt, en dejlig dag i går. Jeg håber jeres var lige så skøn!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Kalenderen siger 4. december og tiden for julegaveindkøb er oppe over. Ovenfor har jeg samlet 10 forskellige bud på gaveideer til hende, omend det er din kæreste, veninde, søster eller mor, er der noget for hver. Senere på ugen udkommer der et indlæg til ham, så hold øje med bloggen, hvis du kunne bruge inspiration til netop dette!

Psst.. Jeg har en julekonkurrence kørende på min Instagram indtil på fredag, hop forbi og tilmeld dig her.

Likes

Comments

@MATILDADJERF

Det er ikke længe siden, Matilda fangede mit blik. Jeg opdagede hende igennem udforsk, hvorfra jeg klikkede mig videre til på hendes profil. Matildas univers er legende og inspirerende, samt meget tilfældigt, hvilket giver et udtryk af kaotisk orden. Stilmæssigt er hun meget varierende, den ene dag er hun iført et par basic cowboybukser og strik, næste dag en prangende glimmerkjole. Uanset hvad, formår hun gang på gang, at få det hele til at gå op i en højere enhed på sin egen skønne måde.


@LISA.OLSSONS

Svenske Lisa har længe stået på min liste over fulgte og det er ikke uden grund. Hun har sindssygt god stil og præsenterer sig altid iøjenfaldende og nytænkende. Udtryksmæssigt fanger hun mig helt 100%. Deruover rocker hun jo for vildt sin frisure! Hende og Matilda ovenfor, er typerne der gør, at man selv får lyst til selv at tage et smut forbi frisøren og få klippet pandehåret til. You feel me? Hendes feed er casual chic med et twist, aldrig kedeligt at scroll igennem - klart et besøg værd!


@FUNDACHRISTOPHERSEN

Jeg har fuldt danske Funda i evigheder efterhånden, både på hendes blog og Instagram. Jeg tror aldrig min fascination til Funda ender, hun gør et sindssygt godt stykke arbejde og formår gang på gang, at inspirere! Scroller man hendes feed igennem, får man indtrykket af gennemført perfektionisme og rå elegance. Er du til skandinavisk minimalisme og skæve udtryk, som er kendetegnede for Funda, synes jeg klart du skal tjekke hende ud! Hun fortjener alt medgang og ros hun kan få, kæmpe applause!


Find mit forrige indlæg omhandlende mine favorit instagramprofiler her.

Likes

Comments

Contact: byannesophie@hotmail.com