Semester!


Sista dagen på helgen, det är både skönt men man vill ha längre helg. Jag tycker att helgen har varit seg, den började med att jag körde min mamma och hennes kille till Sturup för att de skulle åka till Kreta för två veckor semester.
Jag gick och la mig kl 00 och vaknade kl 03 och körde dem sen var det hem och sova vidare. Väldigt skönt att gå och lägga sig igen.

Men medan de är i solen i två veckor så ska jag jobba och passa huset samt alla djuren, medan jag jobbar så får jag hjälp ifrån en släkting ifrån min mammas killes sida så kommer hem och går ut med bamse. Väldigt snällt av honom.

Nu sitter jag och tänker på när jag var på Kreta förra året med min bästa vän Helena. Men vi var bara där i en vecka, men väldigt skönt och VARMT.
Jag vill dit igen men först måste vi jobba för att kunna åka utomlands.

Till något helt annat. Jag kollade hur många jobb jag har sökt de senaste 3månader och de är 30st i flera olika kommuner. Och har inte fått något, inte ens en interjuv. Vilket jag tycker är konstigt men folk säger att det är bara att söka och söka.
Sant men man tröttnar också på att inte komma någonstans i både jobb och kärlek men någon gång måste jag ha tur eller?

Men nu ska jag inte vara sur eller bitter.
Nu kollar vi på ishockey istället. Älskar att vi kan spela in program och se det senare. Så nu blir det Kanada mot Ryssland nu och sen i kväll Sverige mot Europa.

Hoppas att ni får en bra söndag! Vi hörs imorgon. :)

Be happy and enjoy life
❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer