Måste tänka på sina mål och sig själv

Jag har märkt att man har börjat att tappa matkänslan och viljan att laga mat till bara mig själv. Då blir det att man inte göra det, vilket är JÄTTE dåligt. En sak som jag måste säga att jag är inte så duktig och har inte fantasi med matlagningen. då blir maten ganska så "tråkigt" om man kan kalla det så.

Men nu har jag sagt till mig själv att jag måste tänka till lite och ge mig själv den näring som min kropp behöver samt vill ha. För att jag ska kunna göra detta så har jag suttit och kollat olika sidor med olika typer av maträtter/recept som ser och låter gott. Nu ska jag bara göra dessa eller iallafall testa dem i veckan.

Men för att min kropp ska må bra så måste jag röra mig mer än vad jag gör på jobbet. :p Fast jag går väldigt mycket och rör min kropp mycket. Då måste jag rör mig på ett annat sätt än jobbsättet, låter ganska roligt att säga det så "jobbsättet".

Jag har ätit och druckit fel saker hela veckan och helgen, så imorgon är det måndag den 23 April 2018 då jag ska börja att tänka på hur jag rör mig och vad jag stoppar i min kropp. :D Hur det ska gå är att återse.

Ska sätta nya mål varje vecka på söndagen.

Mitt mål för veckan som kommer är
1: Börjar att gå en timme ute med ett bra tempo gånger 3.
2: Gör två nya rätter som jag inte har gjort innan.

Dessa är mina två mål för veckan :)

Vi hörs imorgon efter jobbet <3

Vad man har i närheten just nu. Musik är bäst när man skriver.

Gillar

Kommentarer

emmamatildaa
emmamatildaa,
Vilka bra mål. Lite lagom mål! 😃 Sätter man för höga krav så känns det som man oftast blir så besviken å sig själv så man kanske istället låser sig när man märker att det går på fel håll. Hoppas allt är bra med dig. Längesen vi hördes nu 😊
nouw.com/emmamatildaa
SenaaSannamalmberg
SenaaSannamalmberg,
Det tyckte jag oxå är lagom mål för veckan. Oftas när jag sätter mål så känner jag att jag tvingar mig på dem och orkar inte dem då. Allt är helt okej med mig, lite förkyld. Det var ett tag sen sist vi pratade. Får kanske träffas i sommar en runda 😃
Hur är det själv med dig och familjen?
nouw.com/senaasannamalmberg
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Bra mål du har 😊 Det är viktigt att inte ha för stora krav på sig själv
nouw.com/jenniferofhbg
SenaaSannamalmberg
SenaaSannamalmberg,
Det brukar jag ha så fick tänka om lite nu!! men tyckte dessa målen var bättre. 😊
nouw.com/senaasannamalmberg