Godmorgon härliga, härliga lördag med frukost på sängen tillsammans med Gossip Girl. Kollar om serien för andra gången... kanske borde gå vidare i livet haha, men kan liksom inte låta bli.

Idag kommer jag och Jonny nog bara ta det lugnt eventuellt gå på Julmarkanden i Solna. Senare ska vi på middag i Nacka hos familjen!


Likes

Comments

En lite sen uppdatering av bilderna från Halloween som förövrigt firades i London när jag var där.

Planen var alltså att Felicia och jag skulle vara radarparet för kvällen "Två snygga/läskiga djävular" Fredrika hade dessvärre med sig glitter och jag kunde inte motstå det. Fick för mig att lägga franslim i hela ansiktet följt av 2 kg glitter samt med lite glitter i håret också. Så jag var varken läskig eller lik en djävul på något sett eller ja, förutom hornen då som gjorde det helt uppenbart vad jag försökte efterlikna haha. Slutade med att jag var en blandning av en unicorn och... något annat... Fredrika gjorde sitt egna smink som en stjärna och rockade sin sjukt snygga hoodie.

Bilderna är BTW tagna innan jag hällde på resterande 1,5 kg glitter i ansiktet.


Likes

Comments

Härom dagen köpte jag den största avokadon jag har sett (i Sverige i alla fall)! Gjorde mina favorit knäckebröds mackor och nu sitter jag i soffan med en kopp te och bara tar det lugnt, så man ska göra en söndag innan jobbveckan.


Likes

Comments

Så drog man till London igen i vanlig ordning, för att hänga med Felicia och Fredrika mfl... Så som det brukar bli här. Kom hit i Onsdags och ska åka hem redan imorgon, ångest. I går var det jättefint väder med strålande sol hela dagen så jag och Felicia var ute och gick en heldel, tog lite bilder och åt lunch på ett jätte mysigt ställe! Sedan tog vi oss till Oxford Street för att kolla lite i butikerna.

​Igår var det även Halloween firande här i London och vi var på favorit klubben Libertine, såklart! 


Likes

Comments