Tröttheten kommer ikapp

Idag tappade jag stinget lite.. har känt mig väldigt trött. Men så är väl livet ibland, vissa dagar är bättre och vissa lite sämre! Jag har i allmänhet mått bra ändå.. jag har ju suttit i flera dagar med att klippa, fota, gjort research och allt det jag nämnt tidigare, så det är inte så konstigt att tröttheten kommer ikapp! Idag har jag också valt att ta det lite lugnare då jag har har 4 dagars tenta framför mig, från och med imorgon.. en tenta som är ordinarie hemtentamen och sen salstentamen som nu gjordes om i och med Corona.. hur sjukt är det inte att vi är med om en sådan här stor händelse som sker just nu i världen? Det är lite omtumlande och svårt att ta in, tycker jag! Det sköljer över mig ibland.. men jag har ändå lugnet i behåll och ångesten har släppt en del. Jag har valt att fokusera på de bra sakerna i livet just nu!

De närmsta dagarna kommer det i alla fall att bli lite mindre aktivitet både här på bloggen och på Instagram! Men håll gärna utkik, jag har lite planer som kanske kommer inom den närmsta tiden! Så fortsätt gärna läsa min blogg för att hålla er uppdaterade! Följ mig gärna på Instagram också, länk till den finns uppe vid flikar eller inne på min profil, under min beskrivning! Det skulle göra mig så glad och ge mig lite mer motivation till det jag vill göra!

Hoppas ni haft en fin måndag!

/E

Köpte ”En bur av guld” av Camilla Läckberg för någon vecka sen som jag började läsa för någon dag sedan! Tips tips tips!

Erika Stark

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229