Godmorgon!

Godmorgon! Jag ligger fortfarande kvar i sängen och njuter av min ledighet.. jag har haft tentor nu i 3 dagar, varav jag suttit i säkert 15 timmar sammanlagt! Eftersom att jag hade ett litet uppehåll vad det gäller skolan så ligger jag efter och därför blev tentorna lite extra svåra, eftersom jag knappt läst något! Men jag tror jag fick ihop en del vettigt i alla fall (kan ju hoppas, haha)
Mitt mående har verkligen dalat i och med skolan nu.. det blev som ett slag i ansiktet. Från att börja hitta tillbaka till glöden och livsgnistan, till att falla pladask med ångest och stress, fy! Jag vill verkligen inte behöva må så, det är så hemskt! Men när jag klickade på ”skicka in” igår kväll och tentan var klar så släppte det typ helt! Bästa känslan! Så idag vaknade jag ändå upp med ett leende på läpparna och ser solen glimta här mellan persiennerna!
Så nu ska jag kliva upp och ta min morgonkaffe! Och fick precis en notis om att ett paket anlänt, så ska plocka upp det också! Är så spänd på detta paket, beställde en grej för en vecka sen, ni ska få se vad det är senare!

Hoppas ni får en fantastisk fredag!

/E

Erika Stark

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229