Hej! Om du inte redan märkt det så är detta mitt första blogg inlägg, iallafall på denna blogg. Men istället för att skriva ett jättelångt och jättetråkigt paragraf om hela min uppväxt och mitt mål med bloggen så tänker jag skriva 10 saker ni nog inte vet om mig.

1. Jag är en vegetarian och jag precis nu slutat med även mejeriprodukter. Varför jag är vegetarian kan jag skriva om i ett helt annat inlägg.

2. Jag älskar att dansa och har gjort det nu i snart 10 år, vilket är rätt så länge med tanke på att jag endast är 14 år.

3. Jag älskar stjärntecken! Allt som har med dem att göra är bara så fascinerande och jag kan stolt säga att jag är en vattuman.

4. Jag älskar mysigt regn nästan lika mycket som jag älskar en varm sommardag men regnet måste vara mysigt. Det kan inte vara hagel och 20- grader utan helst lite kvavt och tillräckligt med regn för att kunna gå 10 meter utan att bli genomblöt.

5. Jag älskar att skriva ut, det var därför jag valde att starta en blogg, men jag kan ha väldigt svårt att formulera mig rätt då jag oftast är en perfektionist i liknande situationer.

6. Lilla jag har faktiskt förvånansvärt mycket åsikter inom mig, om ALLT! Jag älskar att kunna på ett respektfullt sätt diskutera. Det stör mig dock väldigt mycket när människor som bara fokuserar på att ha rätt utan att faktiskt lyssna på den andra med i diskussionen.

7. Jag har ingen aning om vad jag vill bli när jag blir stor utan vet endast att jag vill resa runt planeten och hjälpa människor, djur och jorden.

8. Jag går i en engelsk skola och har gjort det sedan årskurs 4 så därför kommer jag vilja plugga utomlands.

9. Jag har en väldigt blandad musiksmak och lyssnar på musik väldigt ofta, inte som om jag är den enda dock.

10. Jag heter selmizz på alla mina sociala medier (self-promotion) och har alltid gjort det!

Det var 10 saker om mig, jag hoppas du hittade några intressanta saker!

Hejdå.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments