hej hej, ja jag vet, jag suger på det här med bloggande. men nu är det sommarlov och jag tänkte börja ta tag i den igen. dom senaste veckorna har typ inte så mycket hänt. jag har varit på one directions konsert i Göteborg, varit på Ullared, och typ varit med vänner. inget speciellt. (förutom konserten, fave!!!!)

hoppas ni har de bra iallafall, så får vi höras!

ny plånbok från Ullared, simpel, blev trött på min rosa.
och dagens favorit låt, så jävla härlig och ger mig extremt mycket energi!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ya all should adda mig på snapchat 👅👅 försöker lägga upp saker där men SUUUUGER på det. well, gör verkligen inget intressant i mitt liv. men lite saker kan komma upp, + addar er tillbaka så bara att snapa mig 💋💋
snapchat; selmathornblad

Likes

Comments

hej hej

idag drog jag till h&m lite snabbt för att kolla på väskor. har inga väskor, bara ryggsäckar, och kände för att jag behövde en väska. men såklart gör jag sönder den (!!!) det första jag gör. men den går att använda ändå som tur är. köpte även en foundation, puder och nya sminkborstar. väl behövligt.

xoxo​

Likes

Comments

hej hej!

idag fick jag bara en idé om att jag borde börja blogga igen. och jag nästan vet att det kommer bli uppdaterat ganska ofta nu. idag köpte jag äntligen (!!) en systemkamera så bra bilder blir det till bloggen iallafall. men hoppas att ni gillar allt jag kommer lägga upp. kommentera och gilla gärna. ni är bäst!

xoxo

Likes

Comments