Hejsan! Nu var de länge sen jag skrev på bloggen. Nu sitter jag hemma och är sjuk. Så de är ju perfekt att passa på att blogga. Jag har precis målat mina naglar. Men jag ska ju vara hemma hela dagen eftersom jag är sjuk ovh jag har så tråkigt. Egentligen vill jag bara springa runt och ha kul istället för att ligga i min säng men samtidigt är jag jätte trött. De var heller inte så passande att vara sjuk idag för på lördag har min mormor kalas hon fyller 66 år+att jag inte var sjuk senast för alls länge sen. Nu kom jag på vad jag ska göra efter jag skrivit klart det här inlägget. jag ska nog spela mitt favvospel just nu. Spelet heter Homescapes. Just nu är jag i level 68 mitt mål är rätt så högt mitt mål är nämligen hundra men jag hoppas att jag snart är vid mitt mål. Men nu är jag så sugen på att spela det så jag inte kan vänta så HEJDÅ hoppas vi ses snart!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er, välkommen till min blogg. Det här är ju mitt första inlägg så jag får be om ursäkt om den inte är så bra men jag ska försöka att göra mitt bästa. Imorse vaknade jag 08:00 vilket inte är min vanliga tid jag brukar vakna. Dock slutade de med att jag låg kvar i sängen och halvsov en halvtimme till, ops!! Och nu måste jag börja vänja mig vi denna tid på lördagar för min nya träning tid är nämligen då. Så de är kanske inte de roligaste men jag ska inte klaga. Idag har jag även varit hos min kusin som fyllde år. Grattis!!

Jag hade på mig en vinröd långärmad tröja från kappahl. och ett par mörk grå jeans från H&M på mig. Jag piffade också upp min outfit med en klocka grå DanielWelington och ett silver armband som jag fått från min faster. och så klart är inget sponsrat .Men nu sitter jag HÄR och skriver detta. De här är ju första gången jag lägger upp något på min blogg och de verkar ganska kul. Jag tycker att de är så kul att läsa på andra bloggar och läsa vad dom gör. Nu håller min familj på att leta efter en film vi ska se. Vilken film är ni sugna på att se? Jag vill gärna se Solsidan. Hoppas dom väljer någon BRA. Men nu måste jag lägga ifrån mig datorn så HEJDÅ.

Likes

Comments