DESTINATIONS

Hey Bloggen!

I dag har jeg haft fri fra skole og været en tur i København med min mor!

Dagen startede med at jeg vågnede ved en 08.30 tiden, spiste morgenmad og så lidt YouTube. Så gjorde jeg mig færdig, og vi tog ind til byen kl 10.00.Vi bor i Vanløse, så man kan nemt tage metroen fra Vanløse St. ind til Nørreport St. Så gik vi egentlig bare rundt på Strøget, spiste frokost på Original Coffee og hyggede os:)

Jeg fik købt de bukser jeg skal have på til blå mandag, så hvis i vil vide hvad jeg skal have på der, må i meget gerne give dette indlæg et like sådan så jeg ved, at det er noget i gerne vil se!

Det var egentlig alt for i dag!

xx Selma

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

SPRING

Hey bloggen!

I dag er jeg helt vildt glad! Det har simpelthen været SÅ godt vejr her i eftermiddag, og det gør virkelig noget ved mit humør. Lige nu er klokken ved at være 17.30, og solen står stadig højt på himlen.

Jeg har siddet ude i min have (i shorts !!) og læst (hvilket IKKE var frivilligt, men lektier;)), spist is etc. Jeg fik også lige taget et par hurtige billede for stemningens skyld. Det er bare fedt at man kan mærke at det kun bliver varmere fra nu af! Der er ikke noget mere befriende.

Jeg kunne meget godt tænke mig nogle blog-indlægs-forslag, så hvis i gad at skrive nogle i kommentaren ville det være vildt rart.

xx Selma

Likes

Comments

FOODS

Hej Bloggen!

I dag vil jeg gerne dele min efterskole-snack med jer! I har nok set smoothiebowls på mange caféer, instagrams, mm. Det er egentlig bare en smoothie i en skål med en masse lækker topping. Nedenunder kan i se, hvilke ingredienser jeg har brugt!

SMOOTHIE:

Ca. 200 gr. frosne blåbær (vi havde ikke lige andre bær, men normalt vil jeg komme flere forskellige i)

1 Banan

1/2 deciliter A38 naturel

1 deciliter skyr naturel

Lidt ingefær/citron juice

1 spiseske acai powder

TOPPING: (Fra højre til venstre)

Strøfigner

Ristede Kokoschips

Gojibær

Hampefrø

Græskarkerner

Det var egentlig alt jeg havde brugt til at lave min smoothiebowl. Man behøver selvfølgelig ikke at have alt denne topping osv, det var bare lige noget jeg havde lyst til idag.

xx Selma


Likes

Comments

KONFIRMATION

Hej Bloggen!

Dette er så andet afsnit af min #confirm17 serie, og den hænger (som i nok kan se) lidt sammen med det første indlæg. Idag har jeg fundet 3 par sneakers til dem der kunne tænke sig at have det på til deres konfirmation. De er, som sidst, i 3 forskellige prisklasser så der er et par sko til alles budget!

Billede 1, "Cheap, but Fleek"

De første par sneakers har jeg fundet på H&M's hjemmeside. Skoen er meget enkel med en plateau-sål og et slangeskinds look som en fed detalje. De koster 199 DKK, og er derfor MEGET overkommelige til et lavt budget.

Billede 2, "Classic, Medi"

Det næste par er fra Vans, og stylen hedder "Vans Classic Slip On". De her sneakers er vildt fine og meget enkle, og derfor også nemme at style efter sin konfirmation;) De koster omkring 400-700 DKK, det kommer nemlig lidt an på hvilken hjemmeside man bestiller dem fra.

Billede 3, "Stylish, High End"

Det sidste par har jeg fundet på Nike.com. Det er "Nike Air Max 95 OG" i farven platinium/hvid. Jeg er helt vild med 95'er-trenden, og så synes jeg at det giver et fedt råt look til en klassisk hvid konfirmationskjole eller buksedragt. De koster 1300 DKK, men man kan jo også bruge dem efter sin konfirmation og evt. til blå mandag!

Det var alt for denne gang. Jeg håber, at i kan lide denne her serie, og fortsat vil følge med!

xx Selma


Links:

Cheap, but Fleek: http://www.hm.com/dk/product/62945?article=62945-C

Classic, Medi: https://www.stylepit.dk/vans-hvid-ua-classic-slip-on-t-223769-3?gclid=CjwKEAjwzKPGBRCS55Oe46q9hCkSJAAMvVuM7xASEze6x8wZhNOI5jP5tzsRs3p_hOq8_DG2-HQYiBoCjnLw_wcB

Stylish, High End: http://store.nike.com/dk/da_dk/pd/air-max-95-og-sko/pid-11377890/pgid-10956548

Likes

Comments

KONFIRMATION

Hej bloggen!

Som i nok har læst laver jeg en konfirmationsserie, som kommer til at gå ind under hashtagget #confirm17 så i kan se hvad der hører inde under serien. Dette er det første indlæg, og jeg har fundet 3 par stiletter i 3 forskellige prisklasser.

Billede 1, "Cheap, Cute ones"

De første par hæle har jeg fundet på asos.com, og de er fra New Look. Denne style hedder "Suette Sling Back Court Heel" og koster 229,90 DKK. Hælen er 11,5 cm høj så man skal nok være rimelig øvet i at gå med høje hæle for at kunne rocke de her. De har en sart rosa farve, og et lak-finish på snuden.

Billede 2, "Simple, In Between"

Det næste par er fra ALDO. Denne style er hedder "CASSEDY, neutral" og koster 750,00 DKK. Jeg kan ikke helt se hvor høj hælen er, men jeg vil skyde på at det er omkring de 9-10 cm. De har en meget neutral beige farve, og så er de lavet af læder.

Billede 3, "Spicy Pricy"

Det sidste og dyreste par er fra Billi Bi og stylen hedder bare "Billi Bi, 5391". Denne sko koster 1299,00 DKK og er derfor i den dyrere ende. Hælen er 9,5 cm høj, og ret bred så de er nok liidt nemmere at gå i. De er en mørk beige farve (lysebrun) og har et ruskinds-finish.


Det var det for det første konfirmationsindlæg. Jeg håber i nød det!

xx Selma


Links:

Cheap, Cute ones: http://www.asos.com/new-look/new-look-suedette-sling-back-court-heel/prd/7771491?iid=7771491&clr=Mink&SearchQuery=&cid=4172&pgesize=36&pge=0&totalstyles=48&gridsize=3&gridrow=6&gridcolumn=1

Simple, In Between: http://www.aldoshoes.dk/dame/sko/hoje-hale/cassedy-35.html

Spicy Pricy: http://billibi.com/billi-bi-5391-555

Likes

Comments

INTERVIEW

Hej bloggen!

De sidste par dage har jeg været i kontakt med den 22-årige blogger, Maja Trier. Maja blogger mest om makeup og hendes beauty favoritter. Jeg har været så mega heldig at få lov til at interviewe hende, og det kommer her!

Hvor gammel var du da du startede med at blogge, og var lang tid har du blogget nu?

Nu er det ikke så lang tid siden jeg startede min blog. Jeg var 22 år gammel, og det er kun 9 måneder siden. Men jeg fortryder at jeg ikke startede noget før, da det var noget jeg havde overvejet i mange år inden.

Hvor tit lægger du blogindlæg ud?

Jeg bestræber mig på at lægge et nyt indlæg op hver dag, men der kan være dage hvor jeg har for travlt, og så vil jeg ikke stresse mig til at lave et indlæg. Jeg har også overvejet om jeg engang imellem skulle lave to indlæg på en dag, men nu må vi se.

Har du nogensinde tænkt på om du en dag vil være fuldtidsblogger?

Det ville da være fedt, hvis det en dag kunne lad sige gøre. Men lige nu og i hvert fald 2-3 år frem, vil jeg satse på min uddannelse. Men jeg vil helt klart fortsætte med at blogge imens.

Hvis du har serier, hvilke serier har du så på din blog?

Hmm, ved ikke om jeg har decideret serier, men jeg har månedens favorit, mine diverse beauty abonnementer og min makeup samling. Derudover har jeg også mini makeup-guides og dagens makeup.

Hvor får du din inspiration fra?

Jeg elsker at kigge på Instagram, YouTube og læse andre bloggeres indlæg, så jeg tror at jeg får meget af min inspiration derfra og ellers prøver jeg mig bare frem. Det handler nemlig meget om at eksperimentere med makeuppen og finde ud af hvad der fungerer for en selv:)

Kunne du se dig selv blogge langt ud i fremtiden?

Jeg kunne helt klart se mig selv blogge ud i fremtiden! Håber også at det går bedre og at jeg måske har fået flere muligheder til den tid.

Maja Trier.


Jeg håber virkelig at i nød at læse opslaget, og at i vil tjekke Majas blog ud hvis i ikke allerede har gjort det. Hun hedder bare @majatrier

xx Selma


Likes

Comments

SPRING

Hej bloggen!

Nu er det ENDELIG blevet marts og dermed forår! Jeg vil gerne lave en serie hvor jeg hver 3. måned (hvert sæsonskift, altså Marts, Juni, September og December), finder 3 prisvenlige musthaves som jeg gerne vil købe i den kommende sæson. Jeg håber at det er noget i kommer til at kunne lide!

Item nr. 1:

Det første item er en lækker rød bomulds t-shirt fra Envii. Jeg har hørt at rød bliver meget in her til foråret og kunne derfor godt tænke mig denne. Den koster 180,00 DKK, og kan købes i Magasin, Samsøe Samsøe og i Envii.

Item nr. 2:

Det andet item er en sort oversized denim-jakke fra Monki. Jeg synes at denim jakker er vildt fede, og smarte som en overgangs jakke. Denne jakke koster 400,00 DKK, og kan købes i Monki.

Item nr. 3:

Det næste item er en hvid bomulds t-shirt fra Basique Copenhagen. Jeg fandt denne t-shirt via en annonce på Instagram (min instagram: @selmahoey), og har lige siden godt kunne tænke mig den. Den koster normalt 249,00 DKK, men er lige nu på tilbud til 199,00 DKK.

xx Selma


​Links:

Item 1: http://envii.com/shop/shop-envii/t-shirts/moto-ss-tee-fast-5901-p17112067/holiday-red/

Item 2: http://www.monki.com/dk/Jackets_coats/Classic_denim_jacket/65005-22690702.1#c-49929

​Item 3: https://basique.dk/collections/tshirts/products/tshirt-just-keep-it-basique

Likes

Comments

WINTER

Hej Bloggen!

Er jeg den eneste der bare virkelig ikke kan vente til at vinteren er slut? Jeg savner solen, jeg savner at man kan være udenfor uden at have en kæmpe vinterjakke på, og jeg savner lyset! Jeg tænkte at jeg lige ville fortælle lidt om, hvad jeg gør, for at holde mig i live i vintertiden;)

Lys og luft

Selvom der ikke er mange lyse timer om vinteren, så prøver jeg alligevel at få noget ud af lyset. Jeg prøver at være så meget ude i de få lyse timer som muligt, og hvis jeg ikke liiige orker det, så prøver jeg at åbne vinduerne et par gange om dagen. Selvom man ikke tror det, så hjælper det altså!

Musik

Jeg prøver også at høre noget musik med lidt gang i, sådan så man bliver glad af at høre det. For der er ikke noget mere sørgeligt end at lukke sig inde, med triste sange mens det bare er bidende koldt udenfor. Derfor vil jeg hellere danse rundt på mit værelse til noget fed musik!

Badehotellet

Det lyder rigtig underligt, men jeg elsker at se badehotellet! Man føler næsten at det er sommer når man sidder og ser på et brusende hav, mennesker der har sommerferie osv.

Morgenerne

Jeg synes altid at det er vildt svært at komme op om morgenen når det er helt mørkt og koldt udenfor. Derfor siger jeg altid sådan her til mig selv "Hvad glæder jeg mig mest til idag?" eller "Hvad bliver det bedste der kommer til at ske idag?". Det kan være alt muligt, måske at jeg ved at jeg skal hjem og blogge efter skole;) haha. Altså det kan være alt mellem himmel og jord, det hjælper mig i hvert fald bare til at stå op.

Det er få af de mange ting som hjælper mig gennem vinteren. Billederne ovenover er taget i fredags af mig og mine to veninder Ida og Lina, just in case:) Jeg håber at i kunne lide indlægget!


xx Selma

Likes

Comments

Hej bloggen!

Jeg tænkte at det ville være rart for jer, at lære mig lidt bedre at kende. Derfor synes jeg det ville være fedt at lave dette "Get to Know Me" tag, som både har sjove og seriøse spørgsmål!

1. Har du et mellemnavn?

Ja, altså mit fulde navn er 'Selma Høy Poulsen', så Høy er vel mit mellemnavn. (derfor selmahoey)

2. Hvad er dit yndlings fag i skolen?

Der ville jeg nok sige Drama, tror jeg. Vi er i gang med musicalen Grease, og det er ret sjovt! Men hvis ikke det var drama, ville jeg nok bare sige dansk;)

3. Hvad er din yndlings drik?

Det lyder ret mærkeligt, men ville nok sige "anderledes sodavand", haha! Altså sådan sodavand med Ingefær, Lime, Mango, Passionsfrugt og sådan noget.

4. Hvad er din yndlings sang i øjeblikket?

Har aldrig én yndlings sang, så her kommer lige et par sange jeg hører meget for tiden:

Fresh Eyes - Andy Grammer

I Would - Justin Bieber

It's Gotta Be You - Isaiah

Kid In Love - Shawn Mendes

Shape Of You - Ed Sheeran

Ellers kan i altid følge mig på Spotify: Selma Høy Poulsen

5. Hvad ville du kalde dine børn?

Wilma, tænker jeg meget på lige for tiden. Men det ændrer sig hele tiden, haha.

6. Hvad går du til af sport?

Går slet ikke til sport atm, men vil gerne starte i Fitness når jeg bliver femten.

7. Hvad er din yndlings farve?

Det må nok være lilla, synes bare den er så fredelig, Ved ikke hvorfor, haha.

8. Hvad er din yndlings parfume?

Helt klart Daisy fra Marc Jacobs! Bruger den hver eneste dag, og elsker den!

9. Hvad har været din yndlings ferie?

Jeg var i Australien fra d. 25 nov - d. 4 jan, og det har helt klart været en af de bedste ferier jeg længe har været på! (Alle billeder på bloggen indtil videre er faktisk derfra, også dem på dette opslag!)

10. Har du været ude af Danmark?

Ja, massere af gange. Jeg elsker at rejse!

11. Snakker du andre sprog end dansk?

Nej, ikke flydende. Men jeg kan da snakke ok meget engelsk og MEGET lidt fransk.

12. Har du nogle søskende?

Ja, jeg har en storesøster på 17 (snart 18) og en lillesøster på 5.

13. Hvilken butik er din yndlings?

Uhh, den er svær! Det må nok være Magasin eller ILLUM, der kan man jo næsten få alt;)

14. Kan du lide skolen?

For det meste, det kommer lidt an på hvad vi laver, haha.

15. Hvem er din yndlings Youtuber?

Astrid Olsen og min dejlige veninde Ida Clausen Galle, som jeg synes, i skal gå ind og tjekke ud! For i vil ikke fortryde det;) (Kan sige så meget at hendes nyeste video er en vlog, hvor jeg vlogger haha)

Det var så det, jeg håber i kunne lide det og at i føler at i er liiidt tættere med mig nu!

xx Selma

Likes

Comments

Hej Bloggen!

Mange af jer tænker nok lidt over hvad jeg vil poste det næste stykke tid, og derfor tænkte jeg at jeg vil skrive lidt om de store begivenheder for mig i år, og hvad i kan forvente!

Fødselsdag:

Jeg fylder 15 her d. 16. april, og det glæder jeg mig helt vildt til! Jeg mener, hvem glæder sig ikke til sin fødselsdag? Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal holde min fødselsdag i år, men jeg tror bare at det bliver noget stille og roligt, hygge med veninderne.

Konfirmation:

Den store dag som alle sankker om! NØØØJJ, hvor jeg glæder mig! Jeg skal konfirmeres den 13. maj, i Hyltebjerg Kirke. Efter vi har været i kirke skal vi allesammen hjem og jeg skal åbne gaver, vi skal spise middag mm. Ligesom til en helt traditionel konfirmation. Jeg er ret sikker på at jeg kommer til at lave en helt masse indlæg omkring dagen, tøjet osv!

Justin Bieber koncert:

Mine veninder (Ida, Ane, Mathilde og Isabella) og jeg skal til Justin Bieber koncert i Aarhus d. 5. juni! Ane, Ida og jeg har fået alm. ståplads, men Isabella og Mathilde har fået GC billetter, så vi skal ikke stå sammen. Tænker også at Ane, Ida og jeg godt kan klare os uden dem, haha;) Men det bliver en fed dag!

Sommerferie:

I sommerferien skal jeg en masse ting. I den første uge skal jeg på Roskilde Festival. I tænker måske at jeg er lidt for ung til at tage på Roskilde Festival, men det er fordi min bedste veninde Mathildes far, har en bod derude. Jeg tror jeg har været på Roskilde siden jeg var en 10-11 år (sammen med mine to slyngveninder Ane & Mathilde), så jeg kender stedet! Efter Roskilde skal jeg flyve til Grækenland, men inden vi lander i Grækenland tager vi lige en smuttur til Rom! Vi skal være i Rom i 5 dage, og derefter flyver vi som sagt til Grækenland hvor vi skal være i 14 dage! Jeg skal derhen med mine forældre, nogle af deres venner, nogle af vores venners venner og så min dejlige veninde Mathilde og hendes familie! (Hende jeg skal på Roskilde med!) Resten af sommerferien skal jeg ellers bare hygge mig, og sikkert være sammen med venner kunne jeg forestille mig.

Efter sommerferien tror jeg ikke der kommer til at ske det vildeste, men man ved jo aldrig. Så bliver det gråt og koldt igen, og så er der bare ikke så meget at lave:// Der kommer jo jul og nytår som jeg selvfølgelig glæder mig til.

Jeg håber, at i stadig har lyst til at følge med!

xx Selma

Likes

Comments