Hej allihop!

Jag blir såå "mind fucked" för att det börjar mörkna redan 13:30, och jag gick liksom fortfarande i skolan då!

Så när jag kom hem kl 15:00 typ så var redan alla gatulampor tända,! åvanför texten så ser ni några bilder som jag tog typ kl 17:30, så det var liksom inte sååååå sent.

Och på morgonen så vill jag inte gå upp ur sängen för att det är mörkt ute så jag tror att klocksn är typ 3:00 på natten. Men Nej,, för att kl är 7:40!!!!

Men nog om det, idag så gick jag till skolan "of course" och efter skolan så gick jag hem direkt för att jag årkade inte gå runt och fråga alla affärer om de ville sponsra oss med priser till våran jul skylltning, så när jag kom hem satte jag mig i sängen med mina choklad bollar som jag och Nora hade bakat i onsdags. Och så tittade jag bara på YouTube fram tills att jag såg en tjejs "Snap story", hon var inne på "Orgin" och skulle köpa The Sims 4 "dags att jobba" för att det är REA, för att det är "BLACK FIRDAY"!!

Så jag gick in på google och sökte upp det men kom på att jag är PANK så det blir nog inget Sims 4 Dags att jobba... Bajss!! Jag ville ju köpa det, men jag kan ju fråga mamma när hon kommer hem om hon vill köpa det åt mig!

Tack för att du läste!<3Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt första inlägg!

Hej alla finisar!

Mitt namn är Selma Abrahamsson, och jag är 12 år. Jag fyller år den 20/1 så att det är snart! Jag går i 6:an obviously... Min favorit färg är baby rosa, vanlig ljur rosa och vit, men jag gillar typ alla färger!

Jag ÄLSKAR att äta Mozzarella, alltså bara äta det från en tallrik utan något tillbehör. Jag älskar även att äta vegetarist, men vi gör inte det så ofta, För att pappa gillar inte det så jättemycket. Min mamma är vegerarian, eller typ hon äter fisk och skaldjur men inte kött.

Jag vill också bli vegetarian eller kanske till och med vegan, men jag vet att det inte är så bra att va det när man bara är 12 år som jag är, för att då får man ju inte i sig alla "närings ämnen" som man behöver.

Min familj består av 5 personer, jag, mamma, pappa, syster och bror. Men jag har också en hund som heter Laban, det finns en bild på honom nedanför texten! Tack för att du läste! <3<3

Glöm inte att gå in och följa min på Instagram! (finns länk nedan)

1ove.beauty

Likes

Comments