Header

Igår fyllde jag 19 år och idag fick jag världens bästa födelsedagspresent!!? Nämligen en matchning med en familj från Boston. Otroligt spännande! Jag tackade nämligen ja till familjen för vi hade väldigt mycket gemensamt och väntar in ett svar på mitt Mail så vi ska ha ett Skype samtal och prata lite!!

Såå spännande är inte nervös och det är för att jag längtat efter detta så länge & nu kanske jag faktiskt matchat med en familj som passar mig perfekt??😍

(En bild från igår då vi var på bio)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Long time no see, inte så konstigt med tanke på att denna blogg är ägnad till mitt USA år som ännu inte börjat. Däremot går jag igenom små processer nu som ex, läkarintygs-pappret ska vara ifyllt innan avresedagen och då kanske ni undrar men är det inte för tidigt nu? Nejdå, ju tidigare man är desto mindre behöver man stressa eftersom jag kommer gå igenom olika tester, prover och mellan dessa prover måste man vänta några dagar/månader. Läkarbesöket gick iallafall bra, det kosta en del men detta kommer vara värt det i slutändan. I am so exicted!!

Ser en dokumentär nu som heter "Jag sköt mina föräldrar" så ska fortsätta på den nu, hade gött.

Likes

Comments

Tjoho fredag!! Sluta skolan strax efter tre for in till stan hämta mitt pakt från Gina, beställde ett per yogapants!
I veckan fick jag hem papper från Culture Care bland annat travelkit boken och ett papper till polisutdrag och internationella körkortet så jag kan köra i USA!
Har även börjat räkna ner! Har även kommit in på mitt matchning konto och inte länge kvar tills man kan börja matcha! Detta gör så att allt känns närmare och att tiden går fortare!

Likes

Comments

Tjoo min första ansökan är nu KLAAAR! Vilket innebär att jag kommer komma in på en early matching som det kallas är så taggaaaad. Skickade just in ansökan och detta ska bli så spännande!

Likes

Comments

Nu har även jag tagit mig tiden att skaffa en blogg! Ett år innan avresan kanske låter tidigt men tiden går otroligt fort så detta kommer kännas som igår om 12 månader framåt då man sitter i planet på väg till ett helt nytt land för att jobba som Au Pair.

För er som inte hängt med har jag sedan början av 2016 bestämt mig för att jag vill resa efter mitt sista år på gymnasiet samtidigt som jag vill ha ett jobb så jag kan tjäna pengar. Tanken som kom var, varför inte göra det utomlands? + få ta hand om barn vilket är en hobby för mig. Win - win, kunde inte se något negativt med au pair jobbet förutom att man kommer sakna hemmet<3 Så nu har jag tagit det stora beslutet att fara och min ansökan som jag hållit på med sen i år skickas in om bara några dagar...

Jag var hursomhelst på en intervju i Luleå igår med en tjej från Culture Care Au pair som tog ungefär 10 minuter. Hon ställde bara några frågor pm varför jag vill bli au pair och hur jag tror en dag där borta kommer se ut. Grundliga och enkla frågor var det, fick även 3 frågor på engelska som jag inte minns nu men kommer ihåg att dem var lätta att svara på så det var inget att oroa sig för.

Nu är klockan dock ganska mycket och jag har skola imorgon börjar 8.10 så ska försöka sova kommer hursomhelst vara väldigt trött imorgon. Godnatt <3

Likes

Comments