Header

Postad i: Written by hand

” Du kanske borde fokusera på att jobba med dig själv ”

Meningen som varit ute i det öppna så många gånger, så många gånger jag argumenterat gentemot den meningen. Men inatt klickade det, det handlar inte om mitt jobb, mina studier, mig själv på det sättet jag trodde. När det klickade så vart det som en lättnad i kroppen, att så mycket tyngd försvann.

De senaste månaderna har jag inte kunnat hantera tanken av att vara ensam, att jag konstant velat vara fast i personen jag älskar och är beroende utav. Men de här två dagarna har varit så lätta, jag har kunnat göra ärenden utan massa tankar i huvudet, jag har kunnat skratta på riktigt och inte ett sådant där falskt skratt jag ofta kan dra till. Allting låter så fjantigt när det är svart på vitt, men lättnaden att veta att jag klarar mig på egen hand igen är så underbar om man kan uttrycka sig så?

Det är inte att jag har blivit lämnad eller så, utan vi har behövt vara ifrån varandra. När andra har sagt det till mig har jag väl mestadels fnyst åt det, men jag är in the game nu, det har äntligen kopplat i mitt sega tänkande. Att veta att jag är samma person som jag var innan jag insåg känslorna för honom, innan jag träffade honom. Det känns som att jag har fått tillbaka pusselbiten jag förlorade i somras när allting var kaos. Efter det här kan det bara bli bättre.​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Written by hand

Det är nätterna när jag är ensam som är värst, då mina tryggheter inte är under samma tak som mig. Mamma sliter på jobbet och killen jag är som mest trygg med ligger inte jämte mig.

Att vakna upp i panik, känna hur svetten rinner och hjärtat dunkar fortare än någonsin och leta efter telefonen för att ta reda på att det inte är 2016 längre.
För du tror aldrig att det kommer hända dig själv, 12 augusti 2016 var natten då allting förändrades. För där låg jag, med gråten i halsen och paniken som åt upp mig. Jag ägde inte längre min egna kropp, den rättigheten blev jag ifrån tagen, inombords skrek jag för full hals. Jag kommer inte ihåg mer. Tillslut sprang jag på Esplanaden, utan skor, utan värdighet. Den natten förändrades allt.

Likes

Comments

Postad i: Everything

Carly Cristman är en youtuber jag följer aktivt, och herregud vad jag ÄLSKAR hennes olika outfits! De går från casual, chill, glam till allt. Suttit och sparat massa bilder för inspiration och denna kvinnans klädstil passar mig utmärkt då jag följer exakt samma färgskala (svart, vitt och grått).

Har ju länge sagt att jag vill ta tag i det här med bloggandet med mina outfits, men jag kommer inte riktigt någon vart.. Men så fort allting i mina tankar och saker omkring mig har lugnat ner sig så får jag se till att Mirnel lär sig att hantera min kamera så någon mer än Emma och mamma kan fota mig, hah! ;-)

Ni hittar Carlys kanal HÄR och hennes Instagram HÄR

Likes

Comments

Postad i: Looks 2018

Jacket - NLY Trend / Knit - H&M / Jeans - Crocker / Heels - NLY
#nouwoutfit

Hej lovies!

Vaknade upp, tyckte att jag mådde kanonens efter gårkvällen - jinxjinx huvudvärken drämde till och jag drog på de största solisarna jag kunde hitta för att traska ut i snön när solen sken. Absolut inte glad över att snön är tillbaka, men solen klagar jag inte alls på.. Men våren får gärna komma nu, håller ni inte med?

Ikväll blir det filmmys, hamna i chipskoma (cravings for once?) och ta det lugnt innan praktik imorgon.
Hoppas ni har haft en fin helg och vecka, är inte så bra på att kika in här - som vanligt :-)

/S.

Likes

Comments

Postad i: Everything

Har skrivit mig en liten bucketlist, lite gott och blandat helt enkelt! Men största målet är faktiskt att ta körkortet, och det är det jag kommer kämpa mest med, sen finns det redan planer på att lämna Sverige i år :-)

1.Ta körkort

2.Börja jobba med kläder/kosmetika

3.Åka utomlands

4.Se en ny artist/ ett nytt band

5.Lära mig bosniska (!!!)

6.Gå på en modeshow

7.Flytta hemifrån eller till en ny lägenhet överlag

8.Tatuera ryggen

9.Lära mig att åka skidor/snowboard

10.Sluta röka

11.Åka och se vilda djur

12.Fixa läpparna

13.Komma igång med styrketräningen igen

14.Utveckla mitt fotande

15.Starta youtube-kanal

16.Bli mer ekonomisk

Likes

Comments

Postad i: Written by hand

För mig är han konst, den känslan när man ser något så vackert så det känns i hela kroppen ni vet? Så känns det när jag kollar på honom. Det bästa jag vet är att sitta ihopkrupen i bilen med honom, köra runt i timmar och bara kolla på honom, skratt eller tystnad. Lyssna på honom när han skriker på andra i trafiken, låta honom tro att han alltid har rätt.

Eller när våra fingrar flätar sig in med varandra när vi går och lägger oss, enda gången vi faktiskt håller hand. Vi är inte de som kysser varandra eller håller varandra i handen ute bland folk. Jag skäms inte, absolut inte. Hade kunnat gå med en skylt där det står att jag är helt galen i honom, men jag gillar inte att visa mina känslor ute i det öppna. Vet inte varför. Det enda som är viktigt är att han vet hur galen jag är i honom.

Hur ensam jag känner mig såfort han lämnar rummet, för att bara vara iväg i ett par timmar. Löjligt, det skriker hela mitt huvud. Sådan här har jag aldrig varit förr. Han är speciell.

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Everything, Shopping

Inlägget innehåller ad-links.

Hallå ni! Under denna sega och trötta söndag har jag samlat ihop några få favoriter ifrån Zalandos utbud, har totalfastnat för att shoppa därifrån då de har sååå många märken och bra priser (mycket rea, tipstips!). Är annars en sucker för ASOS men om man vill ha snabbare leverans är Zalando ett otroligt bra alternativ med andra utbud.

Kommer garanterat klicka hem kjolen och skärpet när tiden är inne, men försöker hålla i pengarna då det händer så mycket i sommar samt planerar att ta ett körkort till hösten med.. Får se om någon lyckas stoppa mig helt enkelt ;-)

xo / S.

Likes

Comments

Postad i: Written by hand

” Du är så kall, du släpper inte in någon ”.

Men egentligen brinner jag inombords, efter den där isbiten ni vet? Jag släpper ju egentligen in ett helt nätverk, så som jag skriver om mina känslor i det öppna universum. Så svårt att prata öppet, men så lätt att skriva.

Jag känner mig så skör just nu, som att jag skulle vara nylagad men folk väntar på att jag ska gå sönder i småbitar igen. Det gör ont ganska ofta, som att någon har limmat ihop bitarna fel och de sticker ut. Jag har svårt att lita på min känsla, gör jag rätt nu? Jag gillar säkra kort samtidigt som jag är impulsiv och gillar det farliga. Det är som att jag behöver det farliga för att få energi, jag vet aldrig vad som kommer hända. Kärlek är komplicerat, jag är komplicerad. Har alltid trott att jag har varit lättläst som världens mest enkla skrivna bok, men istället är jag lika komplicerad som varenda bibel på femtio olika språk – om inte värre. Jag är ingen pusselbit som får allting att falla på plats, jag är inte livets person. Allt förutom just det kanske, men han kollar på mig på ett visst sätt ibland, och det gör mig så himla knäsvag så det är löjligt. Det är läskigt, att vara fast vid en annan person kan inte vara bra, jag kan gå sönder när som helst.

Likes

Comments

Postad i: Written by hand

Jag kunde känna hur våra hjärtslag slog i otakt, ögonkontakten, trycket mot väggen. Fingrarna inflätade i dina och varsitt leende på läpparna. Men du visste inte, att nu kommer du få mig att falla stenhårt för dig. Jag tror inte du gjorde det med flit, men du lät det hända. Inte minst jag, jag borde vetat bättre än att låta mig själv falla så hårt.

Grejen är den att jag inte vågade erkänna det fören nyligen, det tog ett tag. För jag förnekade det så länge, jag ville inte säga det högt. Säger jag det högt så är det ute i universum, då finns det ingen återvändo. Och nu är det sagt och jag har aldrig varit såhär rädd. Jag är livrädd.

För jag har gett en annan person makten över mitt lilla hjärta, ett hårt tag och det slutar pumpa ut blodet jag behöver. För dig är det bara kärlek, mina vänner säger att jag behöver space, men jag kan inte. ”Hallelujah, I need your love.”

Likes

Comments