Efter en väldig sen kväll igår lyckades jag ändå att ta mig upp kl 8 för att släppa ut hästarna och fixa stallet. När jag väl kom hem igen så somnade jag bredvid min fortfarande sovande pojkvän, otroligt skönt och välbehövligt. Det enda jag gjort idag är att chilla och träffat mormor. Nu på kvällen har jag och mamma käkat tacos. Tänkte åka in till stan sen ikväll och sova hos min pojkvän, mysigt och skönt att få sova längre imorgon då han i princip bor granne med skolan.

Tb New York för exakt ett år sedan, som jag läängtar tillbaka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En härlig och rolig gårdag i Malmö men fina vänner hade jag. Direkt efter skolan red jag och fick därefter svira om till en finare outfit innan jag mötte Nellie och vi tog oss in till Malmö.

Idag är det mammas födelsedag! Så ikväll/sen eftermiddag åker vi in till Malmö och möter upp min syster för att strosa runt i butiker, äta kvällsmat sedan kolla på ”Sound of Music”. En härlig dag har jag framför mig med andra ord som avslutas hemma med kaka! Innan dess ska jag hinna med att rida också så är dagen fulländad. Kramar

Likes

Comments

Två bilder från i morse. Som vanligt på torsdagar åkte jag till stallet kl 7 för att hinna rida innan skolan kl 10. Det var magiskt fint imorse, detta är då utsikten över vår ridbana ni ser på bild. Har två lektioner på torsdagen, skönt. Idag gjorde jag ett prov efter skolan så kom hem vid 16 ungefär. Idag var även dagen då vi hämtade ut våra studentmössor!!! Är sååå nöjd med min mössa och nu är det faktiskt bara 127 dagar kvar, obeskrivligt.

Nu ska jag äta något och invänta TRX-passet som börjar halv sju. Efter det tänkte jag umgås med min pojkvän och njuta av att det är fredag (redan) imorgon.

Likes

Comments

Hejsan, samma som igår har Ystad bjudit på ett fint väder med strålande sol. Det gör ju att humöret är på topp! Seg dag i skolan idag eftersom vi i princip inte gör något på våra lektioner.. klagar inte så klart men ganska segt att sitta av tiden. Efter skolan har jag pluggat, ridit och pluggar nu igen till provet imorgon - ute i god tid såklart.

Likes

Comments

Min fina, fina häst ❤️

Likes

Comments

(Bild från i morse)

Tisdag idag och det är fortfarande helt underbart väder ute. Egentligen går jag i skolan till kl 15 men en lektion blev inställd så då lyckades vi övertala läraren att ställa in den sista också. Så jag har sedan kl 11.15 varit ledig. Jag, Emma och Matilda gick till en hamburgarestaurang och käkade lunch och pratade. Nu har jag hämtat ut ett paket, jeansen nedanför, och ska dra till stallet. Ikväll ska jag och mamma iväg och träna! Mysig dag som sedan avslutas framför tv och TVD (sett för tredje gången), såklart.

Likes

Comments