Header

Finns inga personer som får mig på humör som dessa lyckopiller

1 av mina 6 energidrycker idag (ja, jag har problem) / Hade kunnat vara en fin bild om det inte låg tobak på hela marken

Idag har dagen varit riktigt lång, gått i skolan, hängt med vänner, jobbat, hängd med kusin och nu är jag påväg ner till någon bar i stan. Den är alltså inte ens över en. Aja, jag klagar inte. Föredrar att tiden går sakta än att den flyger iväg, får lite smått panik av det, haha. Ska hoppa av snart, men vi hörs imorgon. Kram på er ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min farbror flög till Sverige pch stannar i två dagar för oss att kunna fira att han fyller 40 år! Vi var först hos min faster, eller jag hann kanske vara där i 10 minuter... Somnade nio imorse och gick upp fyra på eftermiddagen, då mår man wehey. Vi hade iallafall bokat bord på den italienska restaurangen Piatti som ligger i Sundbyberg. Första gången för oss alla där, riktigt god mat och jättebra service! Jag valde deras medelhavsabborre med kronärtskocksröra, delcious!

Har nyligen duschat och ska bara soooova nu. Imorgon ska jag börja ett projekt som är så spännande, jag vill berätta för alla, spricker nästan! Men snart kan jag gå ut med vad det är. Sov gott!

Likes

Comments

Lunch på jobbet, oslagbart!

Mini förfest hemma hos mig / (UPDATE) från klubben

Maya och jag tog bilen och köpte hämtmat och lite energidrycker. Vi har bara vart hemma hos mig och haft det supermysigt. Nu håller vi på och testar olika outfits, sen är det dags att gå mot tuben som kommer ta oss till stan. Kan inte bli annat än en grym kväll!

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan. Var påväg till tuben och fick en tanke, alltså vi lever ändå så bra liv jämfört med andra. Visst är det relativt, men vi har det bättre än många, många andra. Läste igår om en kille i USA som sköt elever, det har hänt flera gånger... För att inte tala om alla krigsdrabbade länder, mitt hjärta går sönder varje gång jag läser om dem, känner mig så hjälplös. Kort och gott ville jag bara påminna er om att vara tacksamma för hur bra vi har det. Ha en bra dag så hörs vi senare. Puss!

Likes

Comments

Instagram@selinpandir

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw