Hej alla.

Idag vaknade jag och gick ner och fixade frukost och satte mig vid tv med mamma och pt den. Tog annars dagen lugnt med musik och youtube tills vi åkte till USÖ och tog blodprov.

När vi kom hem så lagade jag en hel mängd mat och så åt vi den och fixade matlådor, tog det lugnt med youtube och musik. Hoppade in i duschen och tog en tidig födelsedagsfika för mamma för jag kommer inte vara hemma under eftermiddagen/kvällen och min bror kommer inte vara hemma på förmiddagen så vi får fira mamma själva med henne. Jag tittade på The Brits award 2018 och det var väldigt många bra uppträdande...mina var Ed Sheeran, JT, Sam Smith och såklart Payno och Rita Ora.

Men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt innan jag gick ner och åt frukost tillsammans med mamma soffan...hon var hemma idag. Tittade på youtube och gjorde mig iordning, gick med två påsar till återvinningen och det var kallt om fingrarna...vet inte var alla mina fingervantar försvinner någonstans.

När jag kom tillbaka så fixade jag ett litet mellanmål och gick upp och kröp ner i sängen för att värma mig och tittade på Dear John, jag lyssnade på musik och åt kvällsmat och kvällen avslutades med att titta på Accidentally Engaged och den var helt okej, men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Måndagar som denna är något man verkligen vill ha...sovmorgon och inte behöver tänka på något och inte röra sig från huset det ända som fattas är pengarna och jag skulle kunna leva såhär hela mitt liv.

Idag så spenderade jag dagen med att lyssna på musik, titta på youtube, min favorit Jim Carrey film: The Truman Show och efter det så åt jag kvällsmat med familjen och kvällen avslutades med youtube och de två sista avsnitten av säsong 2 av Pretty Little Liars, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag blev jag väckt av mamma och tittade på mobilen innan jag gick ner och åt frukost och tittade lite på OS, gick upp och tog det lugnt innan jag gjorde mig iordning och jag och pappa skjutsade mamma och Oscar till trängen och vi åkte vidare för att fira Melvin.

Åkte sen och hjälpte pappa tvätta bilen och att lossa två lastbilar och ett släp på Schenker och åkte en truck för första gången sen jag fick mitt truckkort, vi åkte hem och jag tog det lugnt med youtube och mobilen men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt, åt frukost och tittade på youtube och gjorde mig iordning innan jag sen hoppade jag på bussen vid 14.20 och åkte hela vägen hem till Johanna och Simons nya lägenhet - som var jätte fin, vi fikade och pratade innan jag hoppade in på Hemköp och köpte lite snacks till kvällen.

När jag kom hem så lyssnade jag på musik och sen så tog jag några (ca 10 avsnitt) av Pretty Little Liars hade ju inget annat för mig och orkade inte på dagens avsnitt av Melodifestivalen, men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och åt frukost och tittade på lite youtube, var tvungen att väcka min söta lillebror som älskar sömn (han är 17 år & 7 månader) och att han inte vaknar av sitt störande alarm...jag vaknar av ett par syrsor vid vilken tid de nu ringer om jag inte blundar lite för att det är skönt för då kan jag somna om.

Jag tittade på några avsnitt av PLL och Spencer får snart veta en av två hemligheter som hennes föräldrar har haft hemligt i hela hennes liv (har redan sett hela så vet hur det slutar men ville kolla om då allting finns på Netflix) och sen så åt vi mat (jag, mamma och pappa) och efter maten så kollade vi på På Spåret och Skavlan; Matt Le Blanc var med och jag bara älskar honom som skådespelare, men nu efter några videos på youtube så ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag träffa en av mina bästa vänner, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och hade lite på schemat som jag gjorde efter frukosten och några youtube videos.

Jag tog bussen upp på stan och gick på rekryteringsmässan för att lämna in mitt CV till filmstaden och efter det så gick jag runt lite och kollade inne på vissa affärer innan jag tog bussen hem.

När jag var hemma så tog jag det lugnt med youtube och att bara slappa, åt mat och kvällen avslutades med The 5th Wave och IG videos men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt hela dagen. Faktiskt inte så mycket att skriva om så vet faktiskt inte vad jag ska skriva om fram tills kvällsmaten behöver verkligen få ett jobb så det blir lite mer intressant här och i mitt liv men kanske ändras det imorgon då jag kanske har chans att äntligen få jobba på det ända stället som verkligen betyder något för mig.

Efter kvällsmaten så duschade jag och tog det lite lugnt och sen så myste jag och mamma i soffan och tittade på Hitta Doris (första gången för båda två) och den var lika bra som Hitta Nemo förutom att denna var bara en massa Doris humor, men nu ska jag gå och lägga mig för imorgon händer det en hel del, godnatt.

Kram Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog ett litet minne till frukost; Crunchy Nut, jag åt det nästan varje dag (ca. 2) till frukost med mjölk och blev sugen på det idag med...när jag flyttar hemifrån ska jag åka dit och köpa en stor förpackning.

Jag tittade på youtube och tog en liten luft ute. Jag lyssnade på musik och bara tog det lugnt för att jag känner att jag är påväg på bättringsvägen. Jag tittade på The Age of Adaline vilken är en super fin och mysig film; rekommenderar den verkligen. Och sen när kvällen rullade in och jag hade borstat tänderna så tittade jag på några avsnitt av Pretty Little Liars och ska nu gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och har tagit det lugnt så, fortfarande förkyld men påväg MIT bättrings vägen förutom att idag kom hostan.

Jag tittade på youtube och lyssnade på musik och bara tog det lugnt, åt lasagne som kvällsmat och till kvällen så tittade jag på några avsnitt av Pretty Little Liars och ska sen gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments