Hej babes! Jag har hittat gamla bilder på  dekorationer  som jag gjorde när jag var nybörjare som Florist. Shite! Måste erkänna, jag var ganska duktig för att vara nybörjare. Men är tusen gånger duktigare i dagsläge. kolla!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har nåt den punkten i mitt liv att jag valt bryta kontakten med en del personer. Jag har tagit avstånd från människor jag inte vill ha i mitt liv längre. Jag har verkligen gått vidare med mitt liv, jag har andra saker i mitt privatliv som jag fokuserar på. Jag har planer och saker som händer just nu. Som jag inte delat med mig till någon, eller jo... Min fästman för han är delaktig i mina planer min baby, snart berättar vi våran nyhet I promise <3

Iallafall, Jag mår bra i dagsläge. Har ett möte i Danderyd imorgon som jag ser framemot, kan berätta mer om det i nästa inlägg. Ja vad mer? senaste tiden har jag varit ganska tillbakadragen har liksom varit i mina egna tankar. Men på ett bra sätt, jag är påväg mot rätt väg. Jag känner verkligen att jag har förändras dom senaste månaderna, alltså denna förändring har inte hänt på bara en natt. Det har tagit sin tid, månader. Och jag har låtit det ta sin tid. Självklart finns det dagar som är jobbiga (psykiskt). Men det är okej att ha såna dagar det är en del av förändringen och livet. Jag ser verkligen framemot av det som kommer här näst. Dom bra sakerna och även det dåliga, jag välkomnar dom.

Imorgon är det fredag, jag jobbar i helgen så det kommer inte hända så mycket. Bara massa mys med älsklingen och familjen. Något jag ska bli bättre på är att ta vardagsbilder och outfit's bilder till bloggen.

Nu ska jag runda av, vi hörs imorgon <3

Min favorit låt just nu!

Likes

Comments

Hur många gånger tvättar du ditt ansikte dagligen? Morgon och kväll

Vilken hudtyp har du? känslig mot kyla hehe

Vilken produkt använder du för att rengöra ansiktet? produkter från cetaphil

Har du haft/ eller har du finnar? har haft. Men har inte just nu

Hur långt tid tar det för dig att sminka dig själv? 40min typ

Vilken foundation använder du? Maybelline

Vilken concealer använder du? använder inte concealer

Vad tycker du om lösögonfransar? har fransförlägning... men på andra är det fint!

Vilken typ av produkt/smink kan du inte leva utan? jag kan leva utan smink... däremot inte utan mina ansiktskrämer

Använder du make-up base/primer på ögonen? nopp

Vilken är din favorit ögonskugga? använder inte

Vad tycker du om läppglans? det funkar om det inte blåser ute...

Skulle du kunna lämna huset utan smink? JA

Sminkar du dig varje dag? Nej

​​​​​jag längtar tills den kommer ut!

Likes

Comments

Är så trött skulle kunna somna vilken sekund som helst... jag somna rätt sent i söndags (standard). Har även varit extrem känslig idag. Finns alltid såna dagar hehe... Har fått såå torr hud. Det här vädret är inget för mig forsure. vad jag beklagar mig haha.  Så imorgon ska jag ner till apoteket och köpa kräm ett MÅSTE.    Godnatt babes <3

dagens middag

Likes

Comments

Nu ska man kolla inredning,  Har fått jätte mycket inspiration. Vill typ flytta nunu, men ska inte stressa mig fram då blir inget bra!  Jag bestämmer hur det kommer se ut hos oss. Jag har redan sagt vad som ska rivas och vilken färg/tapeter på väggarna vi ska ha. och vilket golv vi ska ha. Älsklingen låter mig bestämma för han vet hur grym jag är på sånt. Simba (min katt) ska självklart bo med oss, min pluttis<3. Just nu äter jag min sena frukost. Idag har jag inget planerat. Ska bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Jag har ju tidigare nämnt i ett inlägg att jag ska berätta för er, när jag känner mig "redo". Men om jag ska vara helt ärligt så vet jag inte om jag ska berätta det... Ni kommer få veta det förr eller senare. Men tror jag ska hålla det hemligt ett tag  till. Den enda jag kan säga är att det är något riktigt kul! längtar!. Igår var jag på bio med min kusin. Vi såg Solsidan. Rekommenderar verkligen!. Efter bion åkte vi till max köpte hem käk. Lyckad kväll =). Idag har det inte hänt så mycket jobbade sen åkte jag & pärlan till Willys. Sååå har inte gjort nåt speciellt.

Tänkte svara på 3 frågor som jag fick ställd på min snapchat.

1. Vad jobbar din fästman med? Han är Servicetekniker.
2. Röker du? Nej
3. Om du skulle få en dotter/pojke i dagsläge, vad för  namn hade det fått? hmm...  Emma & Alexis vet inte riktigt? svårt... har fler namn jag gillar buhuhu.

Likes

Comments

Jag fick diagnosen "ADHD/ADD med drag av Asperger" när jag gick i 6:an eller 7:an? minns inte riktigt men det var nånstans där. Jag har alltid haft svårt i skolan sen års kurs 1. Jag lärde mig läsa ganska sent. Inte lika fort som det andra barnen, vilket gjorde att jag tänkte att det var något fel på mig. Jag fick sitta inne på rasterna för att lära mig läsa medans dom andra barnen fick gå leka. Som jag tycker NU i efterhand var fel av läraren.

Jag gick i 3:an när jag kunde läsa. Men det var inte för att jag var trög. Det var för att lärarna som jag hade visste inte vilken metod dom skulle använda för att lära mig olika saker. Plus att det är OTROLIGT viktigt hur man formulerar sig till någon som har Adhd/add.

Iallafall när jag började närma mig "tonåren" så blev jag väldigt busig, och rebel. Jag störde mycket på lektionerna, jag blev utkastad miljontalsgånger och dom ringde hem flera gånger. Men jag brydde inte mig ett dugg jag tyckte att det var så kul minns jag. Jag hamnade ofta i konflikter med andra elever och lärare. jag var alltid den som hördes och tog mycket plats. Tillslut gjorde dom en utredning på mig och jag fick diagnosen adhd/add med drag av Asperger. Jag fick börja äta koncerta.

Jag rasade i vikt jag hade ingen aptit alls. Jag hamnade i en stor depression jag fick självmordstankar, Sömnsvårigheter och ångest. Koncerta funkade inte psykiskt alls det var som att alla mina superkrafter stängdes av. jag blev som en robot. Jag hade inget socialt liv jag stängde in mig i mitt rum ville att allt skulle vara släckt och grät non stop i min tystnad. och var alltid tyst. Men jag gjorde bra ifrån mig i skolan med koncerta. Jag började få bra betyg osv. Koncerta funkade inte i längden även fast jag gjorde bra ifrån mig i skolan. Tillslut sa jag till mig själv "nu får du välja" hälsa eller din "betyg". Så jag valde att sluta helt med koncerta. Min hälsa är så mycket viktigare.

Jag fick en annan medicin som heter strattera den funkade jätte bra i skolan men samma sak där jag blev deprimerad. (jag lider av depression). Så jag slutade ta den. Jag personligen tycker att man kan klara sig utan medicin för att lyckas. Det gäller bara att ha viljan. Iallafall jag fick gå om 7:an jag ångrar än idag att jag gick om. Att jag gick om ändrade inte mig nej nej helt fel. Jag gick aldrig efter deras schema jag gjorde mitt egna schema. Tillslut så gav lärarna upp jag fick som jag ville dom började äntligen anpassa sig efter mig.

I gymnasiet fick jag träffa en special pedagog då han gjorde massa matte uppgifter/tester skriftlig och muntligt med mig. och fick veta att jag hade dyskalkyli vilket innebär att jag har svårt med siffror och har inlärningssvårigheter. vilket jag alltid har haft så det kom inte som en överraskning. Minns när han sa det till mig "du har dyskalkyli Felicia"
jag bah " ok får jag gå nu" hahaa!

I dagsläget är jag inte lika impulsiv som jag var då. Jag jobbar fortfarande med mina utbrott som jag kan få när någon trycker på knappen. Jag kan utföra uppgifter som jag får. Vilket jag inte kunde alls förr. Jag personligen tycker att teoretiska är absolut inget för mig. Däremot är jag väldigt duktig på det praktiska. Jag läste min utredning igår som jag gjorde för 8år sen typ. Det är tragiskt hur dem beskriver mig. Dom beskriv mig som ett monster. Jag var bara ett barn som behövde extra hjälp? Många som inte har ADHD/ADD beskriver oftas oss som monster. Jag har sätt mycket i mitt liv och gått igenom en del så jag har själv sätt det med egna ögon och öron. Men dom kommer aldrig förstå. Dom vet inte hur det är att ha en cirkus i sin hjärna konstant. Eller att vara hyperaktiv. Hade jag fått hjälpen som jag behövde tidigare så hade saker sett annorlunda ut Idag. Men det är inget jag ska hacka mig på. Livet fortsätter, när en dörr stängs, så öppnas en annan dörr❤

Likes

Comments

Hej bloggen Idag har jag inte mått helt hundra. Så det blev en hemma dag. Igår  hade jag min tjejmiddag, det var jätte  trevligt verkligen. Tack för alla som kom!

Likes

Comments

Hej! Idag var jag hos min Nageltjej och fixade mina naglar dom blev så fina!. Därefter kom pärlan och hämta mig. Vi körde en drive in på donken, det behövdes verkligen... Köpte även  lite grejer inför min tjejmiddag. Glömde köpa Champagne dock... får gå imorgon tidigt innan dom stänger. Köpte även lite julpynt hem det blev så fint!! Imorgon ska jag fixa  mina fransar  sen jobbar jag kväll. Och på söndag har jag min middag yääyy! <3

före
Ni hittar henne på Instagram Naglarbyci

Efter
blev så nöjd!

kolla va fint det blev! Jag köpte hela kittet. Jag och min syster pyntade åhh <3

Likes

Comments

Jag är tillbaka nu. Anledningen varför jag har varit frånvarande är för jag har otroligt mycket i mitt privatliv. Kommer berätta varför när jag känner mig redo. Men jag mår bra, har prioriterat andra grejer just nu än bloggen. Längtar tills veckan är slut! Har ju min tjejmiddag på söndag ska även fixa mina naglar och göra en snabb påfyllning på fransarna samma dag. Stressigt!!


Likes

Comments