Hej alltså nu är jag den där bloggaren som bara hör av sig en gång i månaden eller halvåret. Får typ ångest över att jag har en blogg jag inte uppdaterar. Anledning? Har bara inte haft tid. På tisdag flyttar jag lelle och tindra ihop. På onsdag har jag ett grupparbete som ska redovisas. På måndag så jobbar jag. Ah dt e för mycket och på toppen av isberget så har det varit lite kärleksstrul.

Yes men idag ska dt gymmas som vanligt astidigt så jag har det klart! Tom han i receptionen typ shiit va tidigt du är här! Mm och sen är kl typ tio när jag drar hahah!! Inte så bra men är ju så roligt!

Ska söka sommarjobb också måste fokusera om känner jag. Och fokusera på dt som är viktigt!
Så nu känns dt bättre ha det så gott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag och lelle har fått lägenhet så mitt liv blir perfekt om cirka tre veckor;) det är en liten 2:a för att spara cash till att kunna dra utomlands och våra drömmar så även om vibor i en skokartong så är dt vår skolartong💋

Likes

Comments

Nyår året innan vi visste inte alls va som väntade🙈tindra va där inne

Bytte jobb

Bjuden till spanien en av de bästa resorna hitills

Umgicks med min absolut bästa killkompis ever,älskar dig marcus

Blev sjukt mkt utflykter i naturen med gravidlelle

Tillbringade i stort sett hela sommaren på utegymmet i gävle åhh saknart

Pinglan becks och jag firar henne, älskardig

Youth får man inte missa👌🏻💋

Målade hela lelles kropp i vattenfärg för att ta gravidfoton

Hade dt bästa födelsedagskalaset ever kung va dt

Flyttade till småland

Skolan drog igång och världens bästa utbildning gick praktik nio veckor och fick jobb🙈

Sen kom dt bästa som någonsin haar hänt mig,tindra

Hade utställning för första gången, jag och sigge drog till linköping åhh fina han och firade jul med kungafamiljen äger!!

Likes

Comments

Första dagen på det nya året, sorry att jag inte har bloggat på evigheter men det är alltid fullt upp med nutidens huvudperson som är Tindra🎈
Det har varit fullt upp att planera flytten rensa lägenheten i sävja kolla elavtal parkeringsplats ah allt det där som är viktigt näe man flyttar.

Jag får en känsla av att de flesta av oss upplever att 2016 va ett tufft år och så känner jag också men som alla år fokuserar man på höjdpunkterna. Just 2016 känns som tre år för mig för jag har växt och förändrats så sjukt mycket som person. Vissa delar har blivit betydligt förhårdnade vissa har blivit så mjuka att man lätt har sönder dem vissa delar stor kvar och kommer alltid att göra.
Kändes bra att fira nyår vegetariskt, nyktert, med gud och med dem som jag aldrig skulle vilja leva utan☺️

Tack 2016 för alla skrapsår som har blivit vackra ärr och alla skratt som har gett bålen en god omgång. Spanien, tindras liv, marcus, slaa, utbildningen, flytten, min familj i småland allt livet är underbart det gäller bara se allt det fina.
Istället för upbrottet från han jag trodde jag skulle gifta mig med, utmattning , depression, ekonomiskt strul, rädsla och ångest.

Som min första satuering heb 4:13 allt förmår du i honom som ger dig kraft.
Jag vet varför jag lever idag och det är det viktigaste av allt.
Tack gud för du fortsätter att rädda mig och alltid gör dt. Utan syndare skulle du inte ha något att göra🙈

Förlåt att jag glömmer dig när saker blir svårt men både su och jag vet att du egentligen alltid kommee vara min första kärlek, älskar dig och kärlek till alla ni som läser nu kör vi vidare nu kollar vi inte bak 2016 är över och om vi inte är försiktiga nog att se livet så vckert som dt är så är det snart över också.💋

Likes

Comments

Jag har ju som vana att gå in på mina gamla bekanta och kika på insta men igår för att upptäcka att två har blockat mig? Asså näh varför undrar jag då, kan vara för iphone har kirrat en app så man får en notis om vilka som ser ens bilder. Det är lite sent föe att blocka nu vi kmr aldrig va i varandras liv ändå. Aja heads up tänk på när du "stalkar" folk att de bryr sig haha. Jag också tydligen eftersom jag bloggar om dt;)
Klart man blir lite besviken o ch undrar vad man har gjort fel men samtidigt så har jag förlåtit dom och gått vidare. När livet är lite på glänt beukar fina minnen göra en taggad på att skaffa fler fina minnen och dt är nog df jag kollar gamla minnen ibland. Puss så länge, är i uppsala tills fredag 🙈☺️stalkers💋

Likes

Comments

Upp och hoppa its gym time

Likes

Comments

Asså kan jag få dom där skorna nu tack och en julaftonsoutfit och nyår och juldagsfest! Hmm tack! Cash is low men dt är dt nog för alla i slutet av månaden jag är klar med alla julklappar så nu chillar jag:) körde värsta dödspasset på gymmet nån himla core tabata på appen och sen galet mkt styrka "ska alltid överdriva😇"
Musiken triggar mig spec hiphop på högsta dt e godis👌🏻 Föresten jag fick jobb på praktikplatsen, hur kul!?:)
Äsch nu måste jag öva på musiken tills på söndag tvätta and what not cao juste video ska jag göra så håll utkik för vlogg

Likes

Comments