My Monday - på svenska

Heeej!

Idag kände jag bara att det är dags att skriva mitt första blogginlägg på svenska. :)) Jag tror att förklaringen till detta är att jag har de senaste dagarna skrivit mycket svenska i min vardag (yup, vi har en uppgift som ska lämnas in på torsdag). Men idag tänkte jag bara skriva lite kort om min dag och beskriva fritt hur jag mår just nu - i denna moment. Jag vill också säga att min svenska inte alls är perfekt och jag skriver fortfarande mycket fel, men hoppas det ändå är roligt att läsa! :D (jag tycker att ordföljden är fortfarande det svåraste med svenskan)

Idag vaknade jag lite senare för att jag somnade så sent.. tråkigt men kunde inte somna så bra. Så jag vaknade vid 8, duschade mig, åt frukost och drog hemifrån. Och wow jag vaknade till solskenet, så härligt! Som jag nämnde tidigare så har vi en uppgift att skriva såå hade jag bestämt mig att ta bussen till biblioteket för att kunna skriva så effektivt som möjligt. Heh fun fact: kan inte alltid koncentrera mig hemma. :D Grejen var dock idag att jag behövde använda lite böcker att referera till så var biblioteket mitt enda val. Jag hämtade alla böckerna jag behövde, köpte en kopp kaffe och satte mig i bibblans kaféet. Jag fick den bästa platsen i hela kaféet (om man frågar mig :D) nämligen vid fönstret!<3 Det var ju så mysigt att sitta nära fönstret, dricka lite kaffe och skriva. Måste dock medge att idag hade jag svårt att koncentrera mig även i bibblan.. haha kanske för att det händer ganska mycket i livet just nu, känns det som. :) Iaf, satt jag där i 4 timmar och försökte skriva så mycket det bara gick, och sen tog jag bussen till Växjös köpcentrum - Grand Samarkand. Där köpte jag lite mellanmål, nämligen nästa steget i min tidtabell var att jobba. På jobbet gick det bra! :) Efter jobbet fick jag skjuts hem (hälsar dig E om du läser den här! ;) tack för skjutsen!) och sen åt jag lite kvällsmat. Nu sitter jag på min säng och skriver den här och jag ler.

Just nu känns det bra och jag är nöjd med dagen. Jag tror att min kväll kommer innebära: kolla på en film, äta lite nåt och sen läsa boken. Jag vill så gärna försöka minska min mobilanvändning... speciellt på kvällarna. Men med små framsteg går det framåt. :) Nu vill jag tacka så mycket att du orkade läsa hela texten hit! <3 Kommentera gärna vad du tycker om såna här blogginlägg. Hoppas du haft en fin måndag! God natt :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Claudiarelander
Claudiarelander,
sun ei todellakaan tarvii stressaa sun ruotsia, toihan meni tosi hyvin!!😍🙌🏻
nouw.com/claudiarelander
Seidiannika
Seidiannika,
Jee kiitos paljon Claudia, ihana kuulla!!😍✨
nouw.com/seidiannika
SimonAndersson
SimonAndersson,
Inte roligt när man inte kan somna så bra!
nouw.com/simonandersson