Kohti omaa merkityksellisyyttä

Vihdoin olen täällä. Vitsit kun osaisin kuvailla tätä vapautunutta tunnetta kehossani. Liian pitkään on mielessäni pyörinyt negatiivissävytteiset ajatukset kyvyistäni, osaamisestani ja pystymisestäni. Ja olen myös hieman pelännyt, että missä se iloinen, määrätietoinen ja intohimoinen Seidi on ollut. Halusin kutsua hänet takaisin, mutta en osannut. Tässä sitä kuitenkin ollaan, jo paljon voimaantuneempina kuin vaikka pari viikkoa sitten. Täytyy sanoa, että elämä on ollut aika hullunmyllyä, ja niin kuin mainitsin aikaisemmin, olen jopa pelännyt, että voimavarani loppuvat kokonaan ja sitten en kykene enää edes sitä pientävähää. Sitäkin fiilistä on todella haastava selittää.

Mutta silti jokin pieni siemen sisälläni on koittanut vaan painaa eteenpäin tämän hullunmyrskymielisekavuuden läpi. Ja nyt haluan kertoa erään uskomattoman merkin, joka tapahtui minulle noin kolmisen viikkoa sitten. Olin juuri katsonut lemppari motivoivimman youtubettajani Adama Sofian viimeisimmän Dream Catchers -sarjan videon, jossa bloggaaja Mona Visuri oli vieraana ja se sai minut todella omien unelmieni ja tavoitteideni äärelle. Myös näihin aikoihin katsoin Adaman livelähetyksen, joka käsitteli oman potentiaalin löytämistä. Päätin, että nyt haluan kirjoittaa Adamalle, koska mielestäni hänen työnsä on niin arvostettavaa ja tärkeää, ja juuri minä olen saanut häneltä niin paljon. Kirjoitin deepissä mielentilassa iPhonen muistiooni pitkän tekstin itsestäni ja ajatuksistani. Pohdin silloin uskallanko nyt kuitenkaan lähettää tätä kaikkea Adamalle. En kerennyt vielä lähettää kunnes samana päivänä kävi sitten ihme, ihan kuin ajatukseni oltaisiin kuultu ja instagram -directiini ilmestyi viesti, jossa Adama halusi kutsua minut hänen juuri alkavaan Toteuta Unelmasi -valmennukseen mukaan vaikuttajana. Siis mielenhuutoihini oli juuri vastattu! "Tätä minä tarvitsin!" Sisälläni räjähti, onnesta. Uskon siis tarkoitukseen ja vetovoimanlakiin yhä!

Aloitin siis kuusi viikkoisen Toteuta Unelmasi -valmennuksen 1.10. ja ensimmäisellä viikolla aiheena oli mielenlaatu ja tunteet. Saimme käsiimme kaksi työkirjaa täynnä ajatuksia herättäviä tehtäviä, joista osa tuntui helpommalta ja osa haastavammalta. Tästä pystyin tehdä johtopäätöksen: oman mielenlaadun arvioiminen ei olekaan niin helppoa kuin voisi kuvitella ja sen takia on mielestäni ollut todella tärkeää pureutua sinne mielensopukoihin, ja juuri tässä kiireellisen syksyn hetkessä. Ensimmäisellä viikolla meillä oli myös henkilökohtaiset tapaamiset Adaman kanssa, jossa käsiteltiin juuri minun tavoitteitani, vaahvuksiani ja sitä, missä juuri minä olen tällä hetkellä elämässäni. Ja siis nyt en voi kyllä sanoin kuvailla kuinka tärkeä, koskettava ja suuri juttu tämä tapaaminen oli minulle. Adama on niin aito ja välittävä valmentaja, ja minun oli todella helppo avautua itsestäni (sitä kun en helpolla tee ihmisille, joita en niin hyvin tunne). Sanoin jopa jossain vaiheessa, että toivottavasti en nyt avaudu liikaa. :D Ja noh siis, tämän tapaamisen jälkeen tunteeni purkautuivat. Kyyneleet alkoivat valua poskiltani, ilosta. En ole ennen kokenut vastaavaa tilannetta, jossa ihminen todella haluaa kaikesta sydämestään auttaa minua tavoitteideni saavuttamisessa. (ja siis en todellakaan halua vähätellä ystävieni ja perheeni tukea tässä, päinvastoin he ovat niin kaikki kaikessa kuin voi koskaan olla!), mutta kuten sanoin tämä oli itselleni uusi tilanne ja uudenlainen tapa purkautua. Ehkä yllätyin itsestäni, kuinka avoin pystyin olla. Ehkä se, että en ole viime aikoina puhunut näistä asioista ääneen, sai koskettamaan ja helpottumaan. Ehkä se oli se lämminhenkisyys. Ehkä se oli kaikkien näiden combo! Kuitenkin olin niiiiin iskussa tämän tapaamisen jälkeen. Niin vapaa, niin innoissani.

Mutta haluan olla myös rehellinen. Koska niin kuin aikaisemmin kuvailin mielentilaani (ja viime postauksessa myös), on tästä syystä ollut jopa oikea haaste ottaa ja istua itseni ja mieleni kanssa työkirjojen pariin. On jopa pelottanut istua omien tunteiden ja niiden läpikäymisen äärelle. Mieleni on ollut niin ylivirittyneessä tilassa, että välillä olen jopa pelännyt etten kykene tekemään tällä hetkellä hyviä asioita itselleni ja varsinkaan loppuun asti. Olen ollut "suorittamiskuplassa" ja olen melkein halunnut luovuttaa jokaisen elämän osa-alueen saralla.. Siksi on ollut mahtavaa huomata näiden valmennuksen mukana tulleiden tapaamisten ja työkirjojen kautta, että minussa kyllä elää se valo. Se vain on ollut tunkkaisten ajatuspilvien peitossa. Onneksi en ole luovuttanut itseni kanssa. Sillä arvatkaapas, juuri viimeisintä työkirjaa tehdessäni, joka muuten käsitteli flow - tilaa ja uppoutumista, pääsin pitkästä aikaa kokemaan flow -tilaa. Tuntui kuin kirjoittamisen eteen ei olisi tarvinnut tehdä juuri mitään ja minun oli helppo antaa itselleni se aika työkirjan parissa. Sain toisen merkin: "Jokainen aika itseäni varten, on alku ja jatkumo itseluottavaisempaan mieleen. Kukoistavampaan minuun. Olkoon tahtini mikä tahanasa, teen hyvää itseäni varten askel kerrallaan." Viime sunnuntaina meillä oli myös tähänastisen kurssin toinen ryhmätapaaminen (mutta ensimmäinen ryhmätapaaminen, johon itse pystyin osallistumaan), ja sen aikana inspiraation lisäksi mieleni alkoi täyttymään muistakin positiivisista ajatuksista. Koin niin olevani oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Puhuimme uppoutumisesta ja ymmärsin jälleen enemmän siitä, kuinka tärkeää on pitää huolta niiden asioiden tekemisestä, joista saa mielihyvää ja sen kautta myös flow -tilojen määrä kasvaa. Sekä kuinka tärkeää on, että osaa myös ottaa ja hellittää hetkeksi omalla meditointitavalla. Niin omalla tavalla meditoida.

Tällä hetkellä koen olevani taas se iloinen, määrätietoinen ja intohimoinen Seidi, joka on myös vieraillut luonani usein kesänkin aikana. Ja vitsit mitä eilenkin kävi, sain yhtäkkiä erään myynti-idean suihkussa, ja sitten löysin itseni asuntoni lattian karvamatolta kirjoittamassa budjettia ja laskeskelemassa myyntimääriä. Jos yhtään tunnen itseäni, voin sanoa tämän olevan hyvä merkki. ;) Juuri nyt en voi muuta kuin todeta, että olen niin oikeassa paikassa oikeaan aikaan mitä tulee tämän Toteuta Unelmasi -valmennuksen suhteen! Vaikka voimiani on koeteltu, on tähän valmennukseen mukaan lähteminen ollut yksi parhaista päätöksistä vähään aikaan. Odotan innolla tulevaa 4 viikkoa valmennuksen parissa, kuin myös samalla aikaa itseni kanssa. Voin sanoa olevani ylpeä siitä, että uskalsin kaiken mielensisäisen sekamelskan keskellä ottaa ison askeleen kohti syvempää ja armollisempaa itseäni. Kohti tavoitteitani. Kohti tarkoitustani. Kohti omaa merkityksellisyyttä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

EllaMadeItPretty
EllaMadeItPretty,
Kuulostaa kyllä aivan mahtavalta valmennukselta! <3 Ja ihana kuulla, että inspiraatio ja positiiviset ajatukset ovat taas palaamassa! xx
nouw.com/ellamadeitpretty
Seidiannika
Seidiannika,
Kiitos ihanasta kommentista Ella!<3 oli kyllä ihan paras päätös lähteä mukaan tähän inspiroivaan valmennukseen😍 ihanaa loppuviikkoa!💕
nouw.com/seidiannika