Hej!
Vi hade tenta i mark/växt och livsmedel i början av förra veckan, och efter den kunde man slappna av lite. Så skönt! Det gjorde att jag kunde slappna av lite extra nu i helgen, samt att vi hade inställda föreläsningar i fredags.

Den här helgen har verkligen varit supermysig. I fredagskväll kom två kompisar hem till mig så satt vi och fikade och pratade hela kvällen. I lördags så gick jag och några klasskompisar på stan och shoppade, vilket jag inte gjort på såå länge! Köpte faktiskt en del saker - en kappa, kaffekoppar, nagellack, skjorta m.m. Jag är nöjd med allt ✨

Imorgon börjar en ny vecka, min pojkvän kommer och det är buggkurs på kåren.

Ha en fin dag, kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det känns att man är högre upp i landet nu, helt plötligt är det sju minusgrader ute. Fart jag tycker om det! Det är så himla fint när allt är täckt av frost som glittrar när solen ligger på.

Idag har vi haft förberedelser inför morgondagens redovisning. Det känns okej. Vi ska bara prata i 10 minuter så det fixar vi!

Efter skolan så åkte jag till Gottsunda för att handla.. 4 papperskassar fick jag med mig! Jag hade näst intill inget hemma igår 😅 Två av kassarna gick dock sönder, men som tur var hände det när jag nästan var hemma igen.

Nu är det dags att fortsätta plugga!

Likes

Comments

Hej!
Just nu ligger jag i min säng i Uppsala och förbereder mig inför nästa kurs som börjar den 15 januari. Vi ska läsa Lantbruksvetenskap för husdjursagronomer, vilket ska bli roligt. Ska bli skönt att läsa något mer ”hands on”.

Dock måste man ju bli klar med nuvarande kurs! Imorgon ska jag träffa min projektgrupp vid klockan 8.00 i biblioteket och förbereda vår presentation av vår studie, och på torsdag ska vi redovisa.

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Om två dagar åker jag tillbaka till Uppsala. Då drar det igång igen! Det är mycket som ska göras.. jag blev antagen till att bli studentkommunikatör så två upplärningsdagar väntar på mig, samt planering med kårutskottet och såklart plugg!

Just nu försöker jag skriva klart min hemtenta. Den ska vara klar imorgon(!!), så den tar upp min tid nu.. men det är ju mitt egna fel att jag inte skrivit klart den tidigare, hihi.

Ha en fin dag, kram på er!

Likes

Comments

Jag har faktiskt aldrig skrivit upp mål inför ett nytt år, förens idag. Jag fick lite inspiration och skrev faktiskt upp 25 stycken! Dock är det vissa som jag har 3, 5 och 10 år som spann på, men även mål som jag vill uppnå i år. Helt ärligt så känns det så bra, att faktiskt reflektera över vad man vill göra i sitt liv. Jag tycker att man får en härlig målmedvetenhet och en liten push av sig själv.

Några av målen jag vill uppnå i år är:

  • Stressa mindre
  • Fota mer
  • Träna varje vecka
  • Resa till något land i Europa
  • Klara av mitt ansvarsområde i utskottet som jag är med i på Ultunas studentkår.

Det är bara några, och jag funderar fortfarande på fler. Det är bra att utmana sig själv. Det försöker jag verkligen göra, fast till en lagom nivå. För man ska inte heller ta på sig för mycket och det har jag tyvärr en dålig vana att göra, men jag tycker så mycket låter så kul och spännande. Redan nu i vår är jag med i utskottet i kåren som håller i insparken, jag har ansökt om att bli studentkommunikatör för SLU, jag pluggar på hel tid, jag måste hitta en ny lägenhet och så vill man såklart gå på sittningar, åka till Norrköping och träffa vänner och pojkvän. Man måste disponera sin tid väl och aldrig glömma att sätta sitt välmående först. Därför har jag även med mål som Stressa mindre och Träna varje vecka.

Det kan låta mycket för vissa och för vissa lite. Jag tror att det kan bli mycket i perioder, men det är saker jag tycker är roligt så därför kommer jag att klara det. Jag ska i alla fall försöka! 😊

Likes

Comments

​Som titeln säger - Då var det dags att plugga igen!

Jag behöver inte åka tillbaka till Uppsala förens den 9 januari, men har en del jag måste göra innan dess. Imorgon får vi tillbaka kommentarer på ett projektarbete vi skickade in innan jul, och den 10:de januari ska vi redovisa det. Samt har vi haft en hemtenta som ska lämnas in den 8 januari. Jag har börjat men är absolut inte klar...
Jag ska skriva om värphöns i inredda burar och hur diskutera om deras naturliga behov tillfredsställs eller inte.  Om de inte tillfredsställs - hur vi skulle kunna ändra lagarna och förordningarna så det blev ännu bättre villkor för hönsen. 

Så nu sitter jag med boken i högsta hugg och dricker te ur föräldrarnas julklappar från mig och min syster. Såå fin tekanna med matchande muggar!

Ha en fin dag, Kram!

Likes

Comments

Hej! Jag heter Amanda Segervall och har precis fyllt tjugo år. Jag kommer från Norrköping men pluggar på SLU i Uppsala. Jag har snart klarat min första termin till husdjursagronom. Jag älskar djur, natur och att vara med vänner. Jag hoppas att min blogg kan bli ett ställe där jag kan dela med mig av allt möjligt och förhoppningsvis blir det uppskattat.

Det här känns ovant. Att skriva om sig själv på en blogg som ingen läser, haha. Jag vill dock ha något ställe att rensa mitt huvud och kanske finns det någon där ute som blir intresserad av mitt liv. Jag tänker i alla fall testa att ha en blogg och så får vi se vad som händer. Nytt år, nya möjligheter, Right?

Likes

Comments