Header


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har inte skrivit nåt här på bloggen på ett par dagar, för jag har haft det fullt upp.

* Håller på med en ny header.
* Väntar på en bra dag, så jag kan låna min systers kamera och fota lite bilder till den nya headern.
* Och sen så har jag sovit dåligt..Men jag kan väl berätta lite kortfattat om vad jag har gjort dom senaste dagarna: 

I Lördags så var jag och älsklingen och träffade en kompis till oss och vi stack ut till bredsand och grillade lite korv. Vi hade det jätte mysigt, kan jag lova er! vi kom hem runt kl 00.00 på natten, men det var det värt det. 

Sen i Söndags så var jag och älsklingen iväg och träffade våran kompis igen. Men denna gång så träffades vi bara på en cigg, typ en timme eller två. Satt på en bänk och snackade. Sen så gick jag och älsklingen hem och kollade på filmen han köpte (indianen i skåpet) Och den var faktiskt bra. Efter filmen var kl typ 22.00 och vi gick och la oss, för älsklingen skulle börja jobba kl 2.00. 

Likes

Comments

Glömde att visa er bilderna på mig när jag sitter på en jätte stol från igår i Västerås.

Men här är dom xDLikes

Comments

Jag och älsklingen följde med mamma och bror min till Västerås. Åkte först till Bauhaus för mamma skulle köpa en present till pappa som fyllde år den 3/7.

Efter det åkte vi till bäckby loppisen och jag fyndade en nyckelring med Musse's hand!och älsklingen fyndade en film "indianen i skåpet".Likes

Comments

Idag så tog jag och älsklingen bussen till Västerås, för jag skulle köpa skor. Men väl på bussen så kunde vi inte betala med sms-biljett, för att ul hade ett nytt system. Men busschafförer sa att det gick bra denna gång. Men väl i Västerås så gick vi fram och tillbaka i alla affärer och jag hittade inga skor och då gav jag upp. Så jag köpte mig två tröjor (som egentligen ska sitta ihop, men jag delade på dom) och ett mobilskal. Sen så vart jag lite grinig, för att det var så varmt och jag var hungrig, så vi gick och åt på McDonalds, det var gott! Sen på vägen hem så skulle vi gå till stationen och fixa buss-biljetter, men dom hade stängt. Så då ringde jag min syster och fråga om hon hade lust att hämta, men det hade hon inte, då ringde vi till älsklings mamma och hon var redan påväg från Västerås och kunde inte vända om. Så då fick vi köpa tåg-biljetter och sätta oss på tåget hem, kändes som att det tog fem minuter på tåget!

Det var min och älsklingens dag det; varmt, jobbigt och roligt!

Likes

Comments

Sitter med älskling på donkan o äter lite glass :D<3>
Han ska alltid fåna sig på bilder, men han är ändå så Söööt!! <>


Likes

Comments