Har en sån där riktigt tråkig vecka i skolan då jag bara måste plugga ikapp och gå på föreläsningar men idag är det äntligen mars ! våren närmar sig och jag längtar så till sommaren och då får jag förhoppningsvis ta av tandställningen 🌞
Lite senare idag ska en tjej från blueberryspråk ringa mig och snacka lite mer om vart och vad jag skulle kunna plugga i LA. 😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

äntligen fått en ny mobil så nu kan jag blogga mer igen!
I slutet av veckan var jag med skolan till Kungsberget för att åka skidor, blir nog enda gången i år. älskar att åka skidor, älskar utsikten från toppen av berget.

Kommer bilder från London snart! :)

Likes

Comments

Igår hände det jag aldrig trodde skulle hända mig. Mobilen åkte rakt ner i toaletten! Så sjukt klantigt och inte bästa tillfället heller då jag åker till London imorgon så får se om jag kan hitta någon mobil idag.

Likes

Comments

Fick mitt nya pass idag och på torsdag morgon flyger jag äntligen till London! 😊
Ska stressa lite i skolan imorgon och onsdag och sen tar jag ledigt.

Godnatt 🐏

Likes

Comments

Idag har varit en småseg dag, förbereder för en ny vecka. Matlådor har fixats och kläder har tvättats.
Förhoppningsvis kommer mitt nya pass imorgon, håller tummarna. :)

Likes

Comments

Idag var en bra dag! 😊
Har träffat en massa människor från hela världen idag på blueberryspråks mässa. Fick en massa info och inspiration om att plugga och jobb utomlands. Har verkligen fastnat för ett par skolor i Kalifornien men har till sommaren på mig att fundera på vart jag vill åka.

Nu äntligen så är jag hemma i sängen efter en lång dag och ska kolla på serier en stund sen sova.

Godnatt 😊

Likes

Comments

Imorgon åker jag till Stockholm för att vara med på blueberryspråks mässa om utlandsstudier och utlandsjobb! 😊 Det ska bli sjukt kul, ska ta reda på lite mer om några skolor i Kalifornien, Los Angeles som jag är intresserad av.

Likes

Comments

Har en hel dag av skissande idag, kan va riktigt kul ibland.
Kommer bli en stressig dag för jag har en jobbintervju på lunchen idag! :) Hoppas jag kan få jobba några timmar i veckan.

Likes

Comments