Header

Hej alla läsare! nu var det ett tag sen jag skrev på bloggen igen. Det har hänt en hel del. Jag har fått körkort och jag jobbar på helgerna tillsammans med min pappa. Jag tror att livet rullar på rätt skapligt faktiskt. Idag går jag i skolan fram till kl 16, det känns som en evighet när man bara vill lägga sig i sängen och sova. Efter skolan blir det rätt lugnt och jag ska förmodligen träffa mina vänner. Jag är så sjukt tacksam för dom vänner jag har som ställer upp på mig, utan dom hade jag inte stått här idag. Sen på Torsdag då drar jag hem till min älskade familj, det ska bli så skönt att få träffa dom igen efter en hela vecka borta. Som jag saknar dom. 

 I helgen blir det nog att jobba och ta det lugnt med familjen och njuta av livet . Men det finns ingenting som säger att det kan bli spontanäventyr med vänner. Helt enkelt vet jag inte vad som kommer hända i helgen, jag tar den som den kommer.

Kram Linn  ​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet är som en bergochdalbana, det går aldrig rakt fram och helt perfekt. Det kommer alltid kurvor och dåliga dagar.

Likes

Comments

Hej alla bloggläsare!
Sömnlösa nätter har vi alla varit med om och jag tror att dom flesta ogillar det.

Jag tycker om att vara uppe på helgerna för då är det dans, då får jag göra det jag verkligen vill, jag får umgås med trevligt folk och bara njuta av livet.

Men just denna natten vill jag inte vara uppe. Jag känner hur kroppen inte mår bra, jag känner hur trött mina små blå är men min kropp kan inte lyssna. Jag känner hur ledsen jag blir inom bords. Jag vill bara sova! Låt kroppen få slappna av och komma till ro. Klockan står på 02:06 och jag känner mig inge pigg och ska till skolan imorgon. Så nu ska lila jag försöka stänga min små blå.
Godnatt alla💕

Likes

Comments

Hej kära ni!
Nu är det inte långt kvar tills det är uppkörning för lilla mig. Imorgon klockan 10 gäller det. Jag är så nervös men samtidigt som jag är så nyfiken på vilket äventyr jag få dra iväg på. Jag vet innerst inne att jag har gjort mitt bästa och mer kan jag inte göra.

Och på fredag bär det av hemåt och få träffa trevligt folk. Sen på söndag avslutar jag min söndag på bästa sätt med dans och glädje. ❤️
Kram L

Likes

Comments

Hej hej alla kära läsare!
Jag ber som hemskt mycket om ursäkt att jag inte har bloggat något. Jag har haft mycket att göra och tiden har inte räckt till.

Jag har gått 1 1/2 vecka i skolan och i skolan har det varit fullt upp. I måndags åkte jag och min älskade mamma till Västerås för att jag skulle göra muntligt prov för B-körkort, jag var så otroligt nervös och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen för än jag fick se resultat! GODKÄNT! Känslan i kroppen går inte att beskriva. Men jag blev mer än nöjd. Tårarna rann på både mamma och mig. Sen efter det tog jag tåget och åkte mot Rättvik. Och nu är det fredag och jag ligger i sägen med huvudvärk och väntar på att mitt tåg ska gå snart.

Jag får önska er alla en trevlig helg!💕

Likes

Comments

Kära läsare! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt dåliga bloggande. Det har varit mycket för mig den senaste tiden! Men jag ska bli bättre.

Jag pluggar körkort så huvudet brinner, jag är så otroligt nöjd med mitt resultat av pluggandet. Vecka 33 ska jag tillbaka till körskolan för att plugga där hela vecka 33 .sedan blir det ett uppehåll innan vecka 35 kommer då jag åker till Västerås och skriver teoriprovet. Men sen ni vecka 36 är det UPPKÖRNING!

Jag hjälper min pappa på gården om dagarna, jag tycker det verkligen är superkul och jag mår som bäst när jag får sitta  bakom ratten på traktorn. Jag hoppas han ser glädjen i mig när han ber mig hjälpa till, men det tror jag. För jag älskar min pappa!💜

Jag funderar,funderar och funderar men jag vet inte varför? Kroppen har en viss frustration som jag inte vet varför? Som jag inte kan sätta ord på varför! Det är ett stort frågetecken. Men det ska väl bli bättre!

Annars mår jag bara bra och njuter av det jag har!
Kram L

Likes

Comments

tjenare alla läsare!

Här har man icke tid att blogga för att just nu händer det så otroligt mycket i mitt liv. Jag går nämligen intensivkurs för bilkörkort. Så det jag gör om dagarna är att plugga,plugga och ännu mera plugga. Men förra helgen hjälpte jag min älskade pappa med jordbruket när han var en iväg till Stockholm. Jag trivdes bra bakom ratten i min kära Valtra och humöret var på topp, det kan jag verkligen lova er. Ikväll blir det bara att ta det lugnt och chilla med livet tillsammans med en kompis. . Sedan blir det sägen och sova. Imorgon börjar jag klockan 13:00 och pluggar till 15:30 för att sedan få åka hem till familjen. och få börja mitt sommarlov på riktigt, sova och käka en massa god mat.

På midsommar blir det grillparty hos några vänner men sen ni så ska lilla jag nämligen ut på dansgolvet och bugga loss hela natten lång. Så jag får önska er alla en "Glad Midsommar" och ta hand om varandra och kör lugnt på vägarna dit ni ska.

Likes

Comments

Hej alla läsare
Det har hänt mycket på den senaste tiden. Jag har haft sommarlov i 2 veckor. Redan första måndagen på mitt sommarlov drog jag till med intensivkurs för körkort. Tycker det går riktigt bra, bättre än vad jag själv hade kunnat trott. I fredags började pappa och jag att förbereda in för att Mattias skulle komma och pressa balar igår.

I går ställde jag klockan på halv 8 jag klev upp och käkade frukost för att sedan sätt mig i traktorn och stränga gräset till mindre strängar, jag gjorde mitt bästa, jag blev riktigt nöjd med jobbet. Efter det fixade jag mat till mig och Mattias.

Och senare på kvällen blev det en hundpromenad med mor och far. Och nu ligger jag i min säng för att ladda för nya tag imorgon.

Kram L

Likes

Comments

Tjena alla läsare. Jag ber om ursäkt för att jag har varit dålig på att blogga.

Det har hänt en massa den senaste tiden. Jag har nämligen fått bältros och varit trött i kroppen. Inget jag uppskattar överhuvudtaget. Det är ungefär som vattkoppor. Går på kortisontabletter, ska verkligen bli skönt att bli av med detta.

Dom här veckorna har jag kört på med vårbruket i skolan. Jag har jobbat slitit trots att jag inte varit pigg. Sen har jag bara tagit det lugnt på kvällarna och varit med kompisar.

Men igår gjorde jag nått jag inte gjort på väldigt länge, jag var nämligen ut i det superfina vädret och knäppte kort på solnedgången med underbara vänner. Kvällen var magisk, det var så underbart och jag mådde verkligen bra just den stunden

Men nu är jag nämligen på väg hem för att ta långhelg och ladda batterierna och äta mitt sista kortison för bältros. Och hjälpa min älskade pappa med vårbruket hemma.🌸🚜💨

Ha en trevlig helg alla!

Kram Linn

Likes

Comments

Tjena!
Började dagen med att försova mig, sedan efter det gick jag till ladugården för att jobba till klockan 11. Humöret var inte det bästa men jag bet ihop och gjorde det som skulle göras.

Klocka närmade sig 11 och jag fick äntligen sluta, jag skyndade mig till rummet för att hinna duscha, kände att jag inte ville sitta på tåget,bussen och lukta kossa. Jag hann som tur med bussen mot Falun. Jag satt mig på bussen och jag kände bara hur kroppen sjönk ihop, jag var verkligen trött. Klockan blev 13:00 och jag var äntligen framme i Falun, och mitt tåg mot Gävle gick 13:29, jag hade god tid på mig, jag gick in för att handla nått gott sedan gick jag ut till tåget, och nu sitter jag på tåget med min polly och njuter av att jag äntligen ska få komma hem☺️

Likes

Comments