Hej på er!

Jag har nu haft sommarlov i några dagar och det är så skönt! Att bara kunna ta det lugnt, vara med kompisar och äta glass i mängder utan att behöva stressa över skolan. Jag ska dock inte bara ta det lugnt i nio veckor, jag ska också på läger i två veckor och det ska bli så roligt. Hoppas bara att vädret fortsätter vara så bra som det var idag och igår!

Hoppar verkligen att ni också har en bra sommar och hittar på roliga saker!

, SecretSamantha <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej finisar!

Idag har jag haft en bra dag. Jag sov ganska länge men en liten stund efter lunch skrev jag prov för AM-körkort så jag kan köra moped. Man skriver provet på en dator så man får sitt resultat direkt när man är klar. Jag var väldigt nervös, mina händer skakade och jag kunde knappt svara när "läraren" frågade om min legitimation. Jag skakade så att jag ibland råkade klicka på fel svar först, tur att man kan ändra sig haha. Som tur hade jag pluggat mycket innan och jag klarade provet (wohooo), så nu får ni se upp på vägarna när jag kommer åkandes haha. Efter provet åkte jag direkt hem till en kompis, vi körde omkring och åt supergod middag på en restaurang. Hur har eran dag varit?

Förresten, snart tänker jag att jag ska börja posta bilder med mina inlägg.

, SecretSamantha <3

Likes

Comments

Hej igen!

Min idé till denna blogg kanske är lite luddig och oklar. Jag skriver om mig fast med ett annat namn, ni vet inte vem jag är fast jag kommer att skriva mycket personligt om mig. Ja, som ni märker är det lite luddigt haha. Men jag tänkte då eftersom att detta är mitt andra inlägg och ni inte vet något om Samantha så svarar jag på några frågor från en "get to know me better tag".

1. Vad är ditt fullständiga namn? - Samantha Scott

2. Hur gammal är du? - 15 år

3. När är du född? - 2002

4. Vart bor du? - I Sverige

5. Vem bor du tillsammans med? - Mamma, pappa & syster

6. Bor du i hus eller lägenhet? - Hus

7. Vilken klass går du i? - Fick precis sommarlov från 8:an

8. Vilket år tar du studenten? - 2021 tror jag

9. Har du något jobb? - Nej

10. När går du upp på morgonen? - 6.30 på vardagar och runt 11.00 på helger/lov

11. Har du många vänner? - Nja, skulle inte säga många men inte heller få. Har lagom många haha.

12. Har du pojk-/flickvän? - Nej, men vill sååå ha en pojkvän haha.

13. Vilken är din favoritlåt? Har många och byter typ hela tiden men gillar bl.a. "Ouestion" av Alex Aino, "Tårarna i halsen" av tjuvjakt och fortfarande "Despacito remix" med Justin Bieber.

14. Vilken är din favoritmat? - Tacos och indisk chicken korma.

15. Vilken är din favoritdryck? - Fanta exotic och bubbelvatten.

16. Vilken är din favoritfärg? - Blå

17. Vilken är din favoritstad? - London (av de jag har varit i)

18. Vilket är ditt favoritland? - Spanien

19. Är du hund- eller kattmänniska? - Hundmänniska helt klar, är lite rädd för katter haha.

20. Vad längtar du till? - Till det blir bra väder och varmt haha.

, Secret Samantha <3

Likes

Comments

Jag heter inte Samantha Scott, jag tyckte bara att det lät snyggt. Jag är en 15 årig tjej som velat starta en blogg ganska länge men inte tagit tag i det. Nu när jag äntligen gjort det känns det ganska läskigt att "visa upp mig" för hela internet, att alla skulle kunna gå in här och veta vem jag är. Därför börjar jag nu med att vara hemlig om vem jag är, sen får vi se längre fram hur det blir med det. I alla fall här kommer jag att posta lite allt möjligt även om ingen skulle läsa, mina tankar om olika saker, min vardag och kanske lite om kläder eller något annat som jag känner för. Jag hoppas att i alla fall någon vill läsa det jag har at skriva. Ta hand om er och kika gärna in igen!

, SecretSamantha <3

Likes

Comments