Det var ju ett tag sen jag la upp ett inlägg, det är för att jag inte har haft tid för att det har varit mycket med skolan och familjen.
Så idag tänkte jag iallafall skriva något! För det första vill jag bara säga att det är bara 8 dagar kvar till julafton!!!:D sjukt peppad.
Sen en till sak som kanske inte är lika kul men, det finns ju människor som bara är helt underbara och förstår en för den man är, så finns det ju en motsatt till de. Sånna som vill ha all uppmärksamhet och vill att alla ska vara med en. Så är den först med en person och då är dom som en ängel sen går till en annan och är en ängel mot den och pratar illa om den första. Det gör mig totalt förbannad! Så om ni blir utsatt för det så tycker jag att ni ska säga ifrån. Det gjorde jag och det blir bråk från början men det blev det lättar och lättare. Men det kommer vissa dagar när det är som vanligt och det är någon som är taskig, men men man kan inte gilla alla.
Men nu ska man tagga inför julen istället!!!!!🎁


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjohooo äntligen min efterlängtade helg!
Kom just hem från en riktigt kul stund på stan men brudarna i klassen.
Just idag har jag inte så mycket att skriva så jag säger bara ha en riktigt härlig heelg✋


Likes

Comments

Torsdag check, bara en dag till sen så är det äntligen helg! Man kan nog inte längta mer till helgen en så här mycket som jag gör.
Men något mer jag konstaterade idag var att man ska verkligen ta vara på all tid man får med sina vänner och sin familj. Bara en liten sak kan förändra hela alltet. Så ta vara på tiden ni som läser detta<3.
Bara en sak till SnArT äR dEt HeLg!!


Likes

Comments

Hej och kul att ni vill titta in på min blogg som jag hoppas kommer att vara lite intressant. Det skulle vara roligt om ni kom och kollade på min blogg när ni känner för det:)

Likes

Comments