Skolstart - för sista gången

I onsdags började jag skolan, för sista gången. Det är med blandade känslor som jag nu påbörjat mitt sista år på gymnasiet, det känns underbart men samtidigt konstigt. Sedan jag var 6 år gammal så har jag gått i skolan, på sätt och vis så är skolan mitt liv och jag måste erkänna att jag känner en svag oro inför vad som kommer härnäst. Samtidigt som jag vet att det är först efter gymnasiet som livet börjar "på riktigt" så är det också efter gymnasiet som man blir vuxen "på riktigt" och jag vet inte om jag är redo för det än. Haha. 

Jag hoppas att mitt sista år blir mindre stressigt annars slutar det väl såhär...igen.. #energidricka

Jag känner hur vardagen börjar rulla igång igen, sakta men säkert. Hann inte mer än in på skolan i princip så drog gymnasiearbetet igång, haha men det ska bli kul. Är förväntansfull.

Jag har så mycket jag vill göra detta sista året, sista chansen ni vet. Jag ska leva, skita i vad folk tycker och ha kul. Det är mitt mål, sen får vi se hur det går.

Mitt schema för den här terminen är riktigt bra (just nu) har två dagar där det händer mycket men övriga veckan är pretty nice, med mycket håltimmar. Planerar att dra igång med träningen igen, men som den lilla lata gris man är så är det inte säkert att den planen går i lås. Mitt motto detta året är: Jag ångrar hellre något jag gjort, än något jag inte gjort.

Well, detta inlägg made no sense, haha, men men..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229