Header

​Hejsan hoppasan

i helg tänker jag fira min 20 års dag, så kommer inte hända så mycket mera an att man kommer vara bakis på söndag men man får se, efter de så ska jag börja träna hårt som bara den igen och hoppas på att men får tillbaka sin styrka.

i veckan har jag inte gjort så mycket förutom att jag varit på mirroi mån.tis,onsdag och idag har jag varit och jobba lite,  i natt kommer de inte bli nå sömn för måste föra farsan på morgonen till kallax vi 4-5 tiden så får se hur man ska göra.

Bilder kommer upp från helgen på söndag eller måndag förhoppnings viss.

Ha en bra helg alle sammans😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Har varit ganska trött efter som haft praktik och å datorn inte funkat, har fixat den förra helgen men inte haft ork till att blogga.

Har suttit och små planera vad man ska göra på 20års dagen, första man ska göra är att fara på bolaget och sen mellan 2-3 tiden ska dom komma. mer en de har jag inte kommit fram till förutom att vi ska fara och bowla sen vid 9.

Hoppas nu haft en bra dag och vecka.

Likes

Comments

Idag kom jag hem vid halv 9 och nu ska jag snart sova

lite kort samman fattning om helgen
de var en bra helg i Umeå men de blev lite tråkigt under lördags kvällen mens annars var de en riktigt bra dag igår, in handla monopol idag innan vi åkte hem de är monopol zelda edition, ska bli roligt att testa den sen. inte så mycket mer har hänt förutom att man kört mycket bil

hörs imorgon om jag kommer ihåg 😊

Likes

Comments

​Nu är jag slut vart till gymmet och kört ett ben å mag pass, känns bra. uppvärmning 20 min på band.

Har fått lite andra tider på praktiken men tycker att de är lite onödigt att man ska vara där hela jobb dagar när man ändå är där som praktikant, börjar 8 och slutar 4.

Kan redan skriva nu att på Torsdag blir de inge gympass för mig, dör är tvungen att hämta min ena syster från Piteå, och hennes Hund, ska kolla om jag kan få rese sällskap halva vägen iallafall dom de inte går för den personen får jag åka själv.

Imorgon har jag tänkt träna lite bröst och triseps å mera mage, så klart så ska man ju springa/jogga innan man går och tränar.

Hörs Imorgon

Likes

Comments

God natterns.

Denna vecka har börjat bra, var på första praktik dagen avklarad också de var skönt. De är väll inte så mycket ett gör där men härliga dagar har man iallafall, börjar 09:00 och slutar 14:00, inga raster eller lunch, känns som att man inte behöver ha lunchen när de ändå är en så pass kort dag.

Tog en vilodag idag, för att jag ville vet hur sliten jag skulle vara efter passet på Shell.

Imorgon funderar jag på om jag skulle träna ben och mage,och köra 20-40 minuters upp värmning. på löpbandet och sen efter ha kört allt så springer man på bandet i 10-15 minuter, så man bränenr bort så Mycket fet som möjligt innan helgen.


Skriver lite senare i veckan om helgen, höres å synes

​Bild till vänster från 2013 den till höger från 2014, efter de var det en gym brake i 1år elelr mer

Likes

Comments

Idag har varit en halvt bra dag de börja bra när jag for och träna kring halv 3 och hade en uppvärmning på 30 min på löpband, kändes bra de. Tränade rygg, axlar och bröst efter de. Det gick väldigt bra idag, hoppas de fortsätter gå så här bra fram över.

De som var dåligt är att Haparanda HF förlora matchen idag, domaren kan ju inte döma för 5 öre!!!

Sen har de inte varit nå mycket mer än att jag tagigt de lugnt å sånt, imorgon väntas praktik på Shell 7-eleven i 3 veckor framåt hoppas de kommer bra.

Synes och höres imorgon

​SAknar de där, synd att dom var tvungen att ta bort den.

Likes

Comments

Hejsan

Nu kommer de ta ett bra tag innan nästa inlägg kommer om jag inte får låna en dator av någon för min dator håller på att gå sönder vid nätagt, så de kan dröja från 1 månad till 3 beroende om jag har ett jobb eller inte.

Ska försöka låna en dator av någon av mina syrror.

Likes

Comments

God dag.

Idag tror jag att jag ska ta de lugnt, får se om jag far och tränar idag. Om jag hade sovit bra under nattens gång skulle jag inte tvekat att fara och träna idag, men när man somna 2 och vakna 7 känner jag mig inte så taggad på att fara och träna.

Har ingen inspiration man man ska säga så nu.

Hoppas alla kommer att ha en bra dag.

​Världens bästa person är då min flickvän, Älskar dig!!! ❤

Likes

Comments

Idag gjorde jag så att jag skippa att fara på miroi för är så less den platsen när man inte lär sig något nytt...

Så jag tog en sovmorgon, sen steg jag upp vid halv 9 tror jag de var.

Har även tagit och fixat en praktik plats på 7-eleven i haparanda, får se om de leder till jobb eller ej. Har ett jobb annars på en svets firma i Happis också som jag kan få jobb hos i januari månad, hoppas på de bästa iallafall, men hörs imorgon :)

Likes

Comments

Hejsan

Idag blev de ett ryggpass med lite trisseps i slutet.

Börja de med med att gå på löpbandet. Efter de så vänta jag på en kompis och sen börja och träna vi göra rygg, blev en hel del övre rygg jag tränade, nu är de bara att fundera på vad man ska träna imorgon, kanske kör mitt armpass imorgon istället när jag inte gjorde de idag.

Jag körde så här på bandet, orkade inte göra något blev så slut efter den gå,spring o joggen.

5 min promenad, 5 min jogga,2 min promenad, 1min 30 sec sprint,30 sec jogga,2 min promenad, 1 min sprint,1min jogga, 2 min promenad.

Likes

Comments