Hej folket. Just nu är jag i Norge och har semester. Vilket är trevligt. Jag ska berätta mer om det senare. Så fram tills des får ni några bilder.

Kram på er.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej där. Hoppas det är bra med er. Jag är tillbaka och jag ber om ursäkt för jag har varit borta ett bra tag. Men nu är jag tillbaka. Det ända jag kan säga är att jag har totalt gått på sommarledigt mod sedan jag gick på sommar lov och det menas att jag tar en dag i taget. Men nu är det i mitten av juni så jag har tänkt att börja blogga igen. 

Just denna väcka har varit väldigt hektiskt. Då jag har åkt fram och tillbaka från Falun till Sågmyra en helt del. Främst för att hjälpa min pappa inför att hans ska flytta med sin fru och tre barn till Södra Norge. Vilket jag ska prata mer om i ett annat inlägg. 

I det här inlägget tänkte jag ta prata om lite som händer i mitt liv framåt, vad som har hänt under tiden jag har varit borta. Sen kommer jag även berätta min historia om hur jag kom ut och listat ut att jag var transsexuell, mitt singel liv och även sex då ni kanske undrar hur det fungerar med sex och att vara transsexuell. Även har jag tänkt att berätta om min skolgång och hur jag är och har varit i skolan. Även ska jag skriva ett inlägg om självmord. 

Lördag den 29 juni åker jag till Norge för hjälpa pappa och hans familj där. Så jag har tänkt att dela några bilder och ett inlägg från där när jag väl kommer ditt. 

Så det är en helt del som kommer framåt och jag ska försöka skriva varje vecka. Men det var allt för nu. Ha det bra så hörs vi snart igen. Love. 

Likes

Comments

Hej allihop hoppas det är bra med er. Med mig är det bra för tillfället.

Jag har nu bara tre dagar kvar sen har jag sommarlov vilket ska bli skönt. Men sen har jag tolv veckor ledigt som jag inte ska göra något speciellt utan bara njuta. Men jag måste också hitta på något.

Det känns så konstigt jag tycker tiden går läskigt snabbt. Snart är det juni 2017 och det är sommar.

Just nu ligger jag i min säng och bara myser. Plus att min läggenhet fyls av härlig regn luft.

Likes

Comments

Hej allihopa här kommer en bild på tatueringen jag skaffa idag.

En fråga jag har fått hela dagen var om det gjorde ont. Men från det jag kände var det inte alls så farligt.

Notera på denna bild har ni en sida av mig jag bokstavligen hatar. All dessa kropps hår som får mig att få väldigt starkt självhat.

Men detta inlägg är inte om det utan om tatueringen. Jag är super nöjd med den och den står för det jag står för. 

Likes

Comments

Hej allihop hoppas det är bra med er. Med mig är det bra. Eller jag är lite nervös. Imorgon ska jag tatuera mig för första gången vilket ska bli så roligt.

Till en början med så ville jag tatuera mig redan när jag var 14-15-16 år men fick inte lov av mina föräldrar och jag hade inte ekonomin till det. När jag blev 18 hade jag inte råd med en tatuering. Men nu är jag 20 och har pengarna till det.

Så imorgon ska jag skaffa min första tatuering. Vilket ska bli på övre högerarmen. Där jag ska sätta ett transpride märke. Senare funderar jag på skaffa en tatuering där det står Never Alone på undersidan av högerarm och när jag får mer pengar ska jag skaffa en stor ängel på vänstra armen.

Men jag är super spänd och taggad inför imorgon. Så nu ska jag ta och gå och lägga mig för jag är trött och tänkte ligga och mysa i sängen en stund. Så vi ses när jag skriver igen.

Likes

Comments

Hej allihop hoppas det är bra med er. Med mig är det bara bra. I två dagars tid har jag varit ledig nu då det bland annat har varit första maj och annat.

Men jag mår bra just nu men jag litar inte på att det ska vara så. Det skiljer sig från dag till dag. Ena dagen är bättre än den andra. Jag gissar på att ni kan relatera till det. Livet går upp och ner. Ena dagen är det bättre och andra dagen sämre. Men för det menas det inte att jag ska ge upp.

Men jag mår bra just nu och här. Vilket är min huvudmening i livet. Att leva för stunden och lämna resten till senare.

Likes

Comments

Hej allihopa hoppas det är bra med er. Jag mår bara bra själv. Ja ärligt talat så mår jag bra.

I veckan som varit har jag haft påsklov. Vilket har varit behövligt. Min mormor har varit i Falun hela veckan vilket har varit kull.

I tisdags fyllde jag tjugo år. Jag åkte in till centrum för att träffa mamma och mormor. Vi gick och åt på Minios och gick och shoppade. Jag köpte mig ett par vatten högtalare som är super kola.

I födelsedags present fick jag en tröja, kalsonger, strumpor, toflor och inredning.

I onsdags var min kompis Johan oss mig vilket var kull och trevligt. Vi hade väldigt mycket att prata om.

I fredags var mamma och mormor på besök. Vilket var trevligt.

Igår lördag vat jag hem till pappa i Sågmyra och träffa mina bröder.

Just nu ligger jag här i sängen och skrivet till er. Till väckan funderar jag på att tatuera mig vilket ska bli spännande. Efter som jag har velat tatuera mig i flera år så är det nog dags nu.

Så nu ska jag ta kväll för att ta ett nytt tag imorgon. Love.

Likes

Comments

Hej allihopa hoppas det är bra med er. Jag ber om ursäkt för jag inte har skrivit så mycket. För jag har haft rätt så mycket på det sistone.

Men jag har inte haft mycket att göra utan det har bara varit väldigt mentalt pressande.
Vilket har gjort så jag har gåt in i väggen. Jag mår inte alls bra. Jag är nedstämd, har ångest flera gånger om dagen, jag är mycket trött, har ont i hela kroppen och jag har ingen motivation.

Men nu har jag tagit lång ledigt. Jag har varit ledig hela denna väcka och nästa väcka har jag påsk lov. På fredag kommer min mormor från Norrköping med saker till min lägenhet.
På lördag kommer mamma, mormor Min lille bror Chris och hans tjej Caro för att äta påskmåltiden oss mig. på tisdag nästa väcka fyller jag tjugo år. Så det är en hel del jag har framför mig. Som jag ser fram emot.

Jag hopas att ni får en bra påsk. Love

Likes

Comments

Här bor jag i en liten fin etta. Det är helt lagomt för mig. Just nu har jag precis blivit klar med tvätten. Som ni kanske ser på en av bilderna.

Ja så det här är mitt hem. Jag triv riktigt bra här och det är lungt och skönt.

Likes

Comments

Hej allihop hoppas det är bra med er. Just nu skriver jag till er från min lägenhet. Som jag idag flyta in i. Jag ska försöka att lägga upp lite bilder på lägenheten framåt.

Jag är så otroligt glad att vara här. Men samtidigt spännande. Jag känner mig så glad över mig själv att jag svara ja från första början.

Nu ska jag inleda min första natt här som känns otroligt mysigt. I min säng som jag har köpt själv. Nåja. Jag ska försöka att lägga ut bilder någon av dagarna. Så fram tills vi hörs igen får ni ha det bra. Love.

Likes

Comments