Eftersom sommaren är över och jag mot allt har fått erkänna detta för mig själv har jag kommit på en ny idé för denna blogg. Vintern är svin tråkig och likaså mitt liv, just därför har jag tänkt om och har bestämt mig för att göra denna blogg till en bild blogg där jag lägger upp mer bilder än på min Instagram då ingen pallar se 30 identiska bilder? Följ med på mitt äventyr!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vet att det har tagit sjukt lång tid för mig att gå igenom hela resan haha! Men jag har varit sjukt upptagen med annat och kommer uppdatera med allt här! Hur som så kommer dag 5, 6 & hemresa nu

Dag 5: Tisdag

Dag 5 åkte alla till stranden men jag valde att stanna kvar på hotellet för att passa på att få lite egen tid (så skönt). De andra drog runt 11 tiden och då tog jag mig ner till pollen, låg där ett tag, läste tog det lugnt för att sedan ta mig upp på rummet, duscha osv.

När det blev middags dags tog vi oss till ett ställe som har den bästa kycklingen i staden (vet inte ens varför jag hänger med till dessa ställen är ju ändå vegetarian??) Hur som var det super mysigt och vi alla blev som vanligt lite för mätta

Dag 6: Onsdag

onsdagen gick upp på som vanligt, sola bada, duscha, ut, äta, sova. Eftersom det inte var någon direkt fest resa blev det inte så jätte sena kvällar, mer bar häng och snack vilket även de är trevligt.

Älskar att hitta nya matställen och det gjorde vi denna kväll, stället hette SALT sea side och var egentligen ett mer bistro/strandställe men de hade super god mat samt drinkar så här spenderade vi resten av kvällen!

Dag 7: Torsdag

2 Timmars tennis i 43 graders värme var ju höjdpunkten på resan! Hade blivit lovad tennis hela veckan en ingen höll de dom sa (???) hur som blev det en sjukt rolig stund och önskar inte ni också att svettas, bli av med allt gift i kroppen och bara känna sig fräsch igen! Det blev en tidig kväll denna kväll då vi gick upp 04:45 dagen efter..

Dag 8: Fredag

Planet gick runt 7-8 och vi var tillbaka i svealand runt 10-11.


Kan ju även passa på att berätta att jag ska tillbaka till grekland om två veckor med min bästa kompis!! Rhodes better be ready!

Likes

Comments

Dag 3: söndag

I söndags var det samma visa igen, vi gick upp runt halv 9 käkade frukost och hängde vid poolen, vi fick också tag i en uppblåsbar flamingo och självklart var det dags för bilder!

Senare mot kvällen bestämde vi oss att det var dags för gyros (vi är ju trots allt i Grekland) så vi drog in till stan och käka lite mat (jag åt vegetarisk gyros som faktiskt va god) efter de hittade vi ett tivoli som vi hängde vid ett tag. De fanns även en smyckes butik där vi shoppade lite, så de blev nått nytt halsband och armband.

Dag 4: Måndag

Efter mycket sen och rolig kväll på tivolit var vi idag sjukt sega, men återigen upp och iväg till poolen! Runt 13 tiden så blev det ganska molnigt så vi gick in på rummet ett tag och fortsatte senare runt 15 att sola på vår altan. Efter ett tag blev det alldeles för varmt så vi fick nog.

Efter lite piff hemma så var vi iväg till en stor grekisk middag med några av mammas grekiska kompisar. Det var bland de sjukaste, har aldrig ätit så mycket och god mat! Vi tog och en promenad runt vid hamnen samt lärde oss hur man ska käka för att få i sig mest mat haha!

Likes

Comments

Vi har dragit till Grekland och tänkte uppdatera lite om vad som föregår här nere egentligen. Kommer dela upp inläggen med 2 dagar i taget då det blir alldeles för mycket annars. Så hold on, mer kommer!

Dag 1: Fredag

Vi åkte ifrån Arlanda vid 11 och var framme runt 4 (vi är ju en timme före) så resan tog ungefär 3 timmar. Så vi var vid hotellet och hade packat upp runt 5 så de fanns ingen tid till sol och bad utan vi bestämde oss för att ta de lugnt och vänja oss vid värmen. Runt 8 drog vi iväg för middag och vi tog oss sedan vidare för lite drinkar på loft! (Typ Kalamatas version av en finare "lyx" bar/resturang) till sist blev det en vinglig strandpromenad hem för att sova i hettan

Dag 2: Lördag

Efter en lite för tidigt frukos kl 8:30 (7:30 egentligen 😖) var det dags för pool/strandhäng. Vi solade och badade vid poolen till 13 tiden och då blev det lunch på stranden, tog en greksallad och sen en nap i solen! Vid 5 tiden gick vi upp på rummet tog en dusch lite bilder och gjorde oss redo för en prommis på stan.

Vi åt på ett ställe som heter À Bakery, som tydligen skulle ha de bästa pizzorna i stan så vi körde på det och vi var ej besvikna! Efter det blev de lite balkong häng och skitsnack då vi var för trötta och bakis för en utgång.

Likes

Comments