Seriøst!!

I mine unge VILDE dage, var J-Dag Noget der skulle fejres, idag ligger jeg på min sofa- Med min datter, som endelig er kommet hjem efter en uge hos sin far.. Og jeg ville ikke oooorke at bevæge mig ud- Om jeg så fik tilbudt en stylist og en fedtsugning!!

Jeg er træt, åh så træt! Og nej, jeg har ikke er job, men jeg har stadig en halv syg søn.. Jeg kan indimellem få helt koldsved ved tanken om at skulle køre en familie, et job og den smule liv jeg nu har ved siden af!

Da min kæreste er selvstændig, er han simpelthen ikke en særlig stabil støtte i dagligdagen, så jeg skal kunne drible det hele, og blot blive glad hvis jeg indimellem kunne blive aflastet en smule!

Jaja, jeg lyder utaknemmelig, og tvær.. Men det er jeg måske også en smule! Men jeg er også træt, og har ingen fredags vin, eller chokolade indtaget...
Så jeg er undskyldt!!

Håber i andre tager danske skoene på, og nyder at livet stadig er smukt!!

Likes

Comments

Så for søren, nu sidder jeg her i min stue -Jeg har netop sendt en ansøgning afsted, endnu en.

Jeg er en kvinde på omkring de 30, netop afsluttet en barsel med mit andet barn (Som BTW er startet i vuggestue for halvanden måned siden, Og har været syg siden). Jeg har ikke et job jeg kan komme tilbage til, så nu er den store Jobsøgning sat ind.

Jeg skriver på denne blog nu, egentligt fordi jeg synes jeg har for meget tid, til dels også fordi jeg ikke orker at støvsuge idag. Livet som næsten nybagt mor og arbejdsløs, er jeg jo ikke den første som prøver. Men igennem mit liv, med min opvækst blandt sindssygt hårdarbejdende mennesker, har jobbet været en del af min identitet (Og for fanden hvor er det egentligt åndssvagt) Og nu har jeg intet job = Ingen identitet.

Så hvem er jeg egentligt?

Jeg håber på at jeg ved at skrive om min jobsøgning, mine oplevelser som mor og kæreste, kan finde ind til hvem jeg er, hvad jeg vil og bestemt også Hvad jeg kan??

Mit skriveri bliver rodet, blandet og ærligt - Og jeg ved derfor egentligt ikke om jeg tør, det er jo ligesom at åbne op for en pose som meget få har kigget i før? Jeg er jo egentligt helvedes privat, nysgerrig på andres "dirty laundry" jovist, men har det stramt med at andre skal være nysgerrige på mit!

Lad os lige slå et smut tilbage på min syge søn, Mit hjem har været hærget af Snot, Øjenbetændelse, Hoste og opkast i 6 uger, Han vågner af hans hoste om natten - Og ja han har ellers sovet igennem læææænge, men det er altså åbenbart slut for en tid. Jeg er TRÆT af sygdom, og det er jo simpelthen så pisse synd for ham altså, men det er jo altså også en smule synd for hans forældre. Og så er min store pige selvfølgelig også blevet ramt denne uge, men hun er hos sin far, så det tager de hånd om, jeg er en del af den lykkelige "skilsmisse" statistik, hvor både barn, forældre og bonusforældre trives, og hjælper hinanden. Det er en af de ting i mit liv som jeg er allermest stolt af, og jeg tænker jeg laver et indlæg om det en dag.

Jeg vil nu sætte mig og skrive mig endnu en ansøgning, hvis ikke dagen skal gå med at finde fotos til denne smarte platform.

God dag til jer...

De kærligste tanker fra Mig!


Likes

Comments