Vi er røde, vi er hvide

Igår somnade jag strax innan 23 och vaknade 05:40, somnade om och sov till och från tills klockan stod på 11:45. Förra fredagen ringde klockan 6, jobbade fram till lunch, var på centralen drack ensam cider vid 15 tiden, åkte tåg med hjärnkirurgerna först till Malmö där vi mellanlanda och drack hotshots, jag åt gratis mat och sedan åkte vi till Köpenhamn. Vi "tömde" netto på dryck, jag sov 45 minuter natten mellan fredag och lördag och sedan fortsatte vi stöket i Köpenhamn tills det var dags att åka hem på söndagen och då kollade vi fotboll och jag däckade i sängen strax innan 21.

Dom säger att det är viktigt med variation. Förra helgen en av dom stökigaste helgerna sedan jesus gick i kortbyxor och denna helgen den lugnaste sedan jag blev tonåring, typ.. Med det sagt så kommer här vår helg i Köpenhamn, Köpenhamn blir sig aldrig likt då jag glömde kvar min själ där nere, den sitter nog fortfarande kvar på puben på Strøget.

Vi börjar om från början. Min kära vän Erika fyllde 30 för ett gäng veckor sedan, 30 är ändå rätt stort och bör firas på bästa möjliga sätt, här hyllade jag henne i ett inlägg, har ni missat de så läs de! Vår gemensamma vän Alezz kom då på super idén om #köpenhamn, hennes sambo (J erikas) är så klart inte sen på den idén och jag kör mantrat "ingen minns en fegis" . Så på den vägen är de, som J skriver i Operations pølsemannen så ör detta Top Secret vilket betyder att ingen av våra andra kompisar skulle få reda på de och Erika, tja hon var ju offret och var den sista som skulle få reda på något.

Just de, konversationen till höger är strax efter att Erika fick presenten, då skulle jag ju vara en sådan sjukt snäll vän vara glad för hennes skull, fast att jag visste att dom inte alls skulle till Sthlm eller till Örebro, eller att jag skulle möta upp dom i Örebro på söndagen, hehe #bästavännen

Jag drog från jobbet tidigare, efter att under 2,5 vecka jobbat som en liten gris. Övertid på övertid men väl värt såhär i efterhand. Jag var sjukligt nervös när jag väntade in dom andra, men jäklar va bra de blev när vi alla slöt upp och öppnade bubblet för stackarN som fortfarande inte förstått att vi grundlurat henne v

Tåget var försenat i Malmö, så de blev ett litet stopp för mat och dryck och mängder med skitsnack och skratt. Väl i Köpenhamn dumpade vi våra saker på hotellet och besökte första bästa Netto, tömde i princip deras sortiment (OBS: skämt) för typ noll kronor (också skämt, men för typ 1/5 del av priset om de vore på systembolaget) och gick tillbaks till hotellet för att bara hänga, vi tog de "lungt" för att orka upp vid 10 på lördagen. Jag som har lite mycket energi var inte trött när vi sa godnatt vid 2 tiden och kunde inte sova, så sov 45 minuter och var pigg som bara den på lördagen när klockan ringde.

Efter ett tag glömde jag av telefon och kameran och sedan blev det söndag och bilderna tar priset för mest slitna 2018. Men det var min helg i bilder, en fantastiskt rolig helg som mer en gärna får komma väldigt snart, jag och min plånbok skall bara repa oss lite först om vi säger så. Men små mini weekends i andra städer är något av det roligaste man faktiskt kan göra, även om vi i princip gjorde samma sak som vi gör en lördag hemma så blir det annorlunda. Jag och Erika var ändå lite kulturella, vi besökte en trädgård på vägen hem, väl värt att nämna.

Gillar

Kommentarer