Vecka 19 - Veckan som kommer!

Måndag, vilket som alltid betyder ny vecka! Jag är tillbaka på jobbet men med 50% och det är dessutom kortvecka denna veckan! Torsdag är röd dag, vilket betyder ledigt. Hade jag fått drömma så hade jag absolut kunnat tänka mig jobba fler timmar på en vecka men att få va ledig en dag mitt i veckan, men nog om mitt drömmande!

Veckan som kommer då? Ikväll väntar möte med partiet, vanligt medlemsmöte. Det var ett tag sedan det hände för min del, så de skall bli kul att återse alla, även om det är fortsatt digitalt. Det är kortvecka, så inga andra möten är inplanerade och eftersom jag jobbar 50% så hade jag tänkt att utnyttja tiden maximalt och faktiskt träna när jag ändå slutar vid 11 på dagarna. Veckan som väntar, då väntar dessutom lite fix då planen är att sakta men säkert "tömma" lägenheten och fylla förrådet, med andra ord flytta skiten till annan plats haha. Vi har fixar dag på torsdag och fredag väntar padel efter jobb och sedan bubbel med ett gäng riktigt saknade tjejer v . Till helgen väntar kalas för mitt kusinbarn och sedan blir det lugnt resten av helgen. Hur ser eran vecka ut? har ni också kort vecka?

  • Dagligt
  • 39 visningar

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,
Ha en fin vecka <3
nouw.com/louiseedling
seagullcrying
seagullcrying,

Tack detsamma raring <3

nouw.com/seagullcrying
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hoppas att du får en fin vecka, med allt du hittar påb😊

nouw.com/mynameisjossan
seagullcrying
seagullcrying,

Den har varit bra hittills faktiskt! Är du ledigt något nu tro 😊?

nouw.com/seagullcrying
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hoppas att du får en fin vecka, med allt du hittar på 😊

nouw.com/mynameisjossan
mynameisjossan
mynameisjossan,

Tyvärr har ingen i min grupp fått jobba något sedan november. Det är för att vi jobbar inom LSS och har olika diagnoser och jag har Aspergers Syndrom. Vi skulle först få vaccin i februari, men blev uppskjutet till nyligen. 29/4 fick jag första dosen och får vänta till 10/6 för nästa dos. Därefter får vi se vad som sägs. Är du ledig något själv?

nouw.com/mynameisjossan
tildablanksvard
tildablanksvard,

Låter som en bra vecka!

nouw.com/tildablanksvard
seagullcrying
seagullcrying,

De har varit en bra vecka hittils, hur har din vecka varit 😊?

nouw.com/seagullcrying