P3 guldgala

Jag har ju tidigare nämnt så fick jag och brorsan biljetter till #p3guld av våra föräldrar och igår var det äntligen dags. Brorsan kom till mig igår efter att han jobbat och sedan mötte vi upp våra föräldrar på arenan för att äta en bit mat och dricka lite innan förfesten drog igång och sedan själva galan.

Åt en burgare som var helt ok, drack en passionsdrink som smakade riktigt gott och åt en cream brulee som jag laddar för i typ en vecka. Är ni sådana som jag, som måste kolla menyn innan man kommer till stället?

Det var en riktigt trevlig kväll och vi hade helt fantastiska platser, vi satt tre rader ifrån alla artisterna och såg prisutdelning på riktigt nära håll. #p3 är kanske inte det jag rattar in på radion när ja väl lyssnar, så det var en del artister och låtar jag aldrig tidigare hört, men det var kul att se allt på nära håll. Helt klart värd timmarna vi var på arenan och kul att se lite livemusik, de händer ju sällan. De är dock ett riktigt musik år för min del. Det blir Tompa, Brian Adams och Ed Sheeran, vilket jävla år de kommer bli : )

Gillar

Kommentarer