Jag vill så gärna

Jag vill så gärna bli den tjejen... NI vet den där som alltid plockar bort efter sig själv, direkt och inte väntar tills det tar 2 dygn innan det är städat igen. Jag vill så gärna vara just den där tjejen som aldrig någonsin snoozar eller som alltid är på plats gärna 10 minuter före man skall träffas och inte alltid vara ständigt sen, jag vill vara den som står och inväntar bussen, inte den som springer till bussen och jag vill slutligen vara den där tjejen som springer milen utan att ser döende ut istället för att vara den som trycker i sig en halv limpa vörtbörd på mindre en tio minuter bara för att det är gott... Ja ni hör ju, men allt dom där sakerna jag inte är, gör ju faktiskt mig till den jag är idag (Läs; Jag intalar mig själv det i alla fall haha) Så dagens kloka ord från mig, va dig själv, ingen annan kommer någonsin vara de.

På tal om vörtbröd så skulle jag egentligen ätit de till middag igår, men jag mötte ju upp pappa, så de blev att jag åt de till middag idag istället, inspirationen flödar just nu. Man skulle kunna tro att jag är rädd att någon skall äta upp min mat, men det är ju föga troligt med tanke på att jag huserar i lägenheten ensam, med andra ord de finns ingen som kan äta upp min mat, förutom jag själv då så klart, men hetsäta är något av de bästa jag vet och jag vill inte skryta men jag är magiskt på det också. I morgon väntar jullunch på kontoret och sedan spelar jag match ute i skogen, mitt i natten.. Vem lägger match oavsett division klockan 20:35 en timme från stan. Sa jag att vi spelar 20:35?!

Dessa blommorna är över ett år gamla, eller rättare sagt bilden är över ett år gammal. Jag gillar verkligen när buketter har mängder med färg men också "busas" upp med lite grönt i sig. I helgen är det andra advent så det är kanske dags att införskaffa sig en julstjärna (blomman alltså) eller 1500

  • Dagligt
  • 410 visningar

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Hahah, du är allt för gullig❤️
nouw.com/byalma
seagullcrying
seagullcrying,
Tack snälla <3
nouw.com/seagullcrying