Banken och vad sa dom!

Vet inte om ni minns, med för någon vecka sedan så hade jag ju ett möte med banken! Vi skulle prata pension och sparade, sådant som alla vuxna människor i princip förväntas kunna exakt allt om, jag kan inget om det och därför så hade vi det här mötet över telefon. Jag har under alla mina år innan jag blev vuxen och under mina år som vuxen alltid förträngt och skjutit på just det där med sparade, mycket för att jag tycker det är tråkigt men också för att jag saknar kunskapen om de!

Jag har i alla fall filat på en plan för framtiden och med den planen så kommer även kravet från min egen sida att jag skall bli duktigare på att faktiskt skapa en struktur över min ekonomi! Det finns mängder med bra verktyg för dig som vill få struktur, ett av dom hjälpmedlen är Excel! Kan du excel redan nu så är det fantastiskt bra för dig, för excel är verkligen ett helt fantastiskt program men är du som jag, att en knappt kan grunderna så hade jag rekommenderat att investera i en excelutbildning för någonstans så är detta en investering både på kort sikt men också på lång sikt. Med en utbildning i excel så får du lära dig grunderna, basfunktioner och kommandon som gör att du simpelt kan navigera mellan listor, diagram och allt detta plus mycket mer kan anpassas efter dina behov och för att du lätt skall kunna få en bra struktur för framtiden! Dessutom så kan du välja ett kurstillfälle som är online men är du som mig som gärna frågar femton gång extra för att man inte alltid förstår, eller förstår men ändå vill bara helt säker, så erbjuds det även träffar i en rad olika städer.

Med andra ord så finns det inga ursäkter att inte investera i din egen framtid! Dessutom kan du visa att du har kunskap om excel så ges du även en liten fördel i arbetslivet mot någon som inte har kunskapen. Med andra ord win-win för dig eller mest win för dig som person.

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
seagullcrying
seagullcrying,

Ja, men faktiskt 😊

nouw.com/seagullcrying
hannakaroline
hannakaroline,

Wow vilken bild! Intressant inlägg!

nouw.com/hannakaroline
Hilma
Hilma,

Jag tycker verkligen det är så svårt det här med banker och sparande, jag är absolut inte insatt. Borde kanske ta reda på lite mer hehe... Kram <3

nouw.com/hilma
seagullcrying
seagullcrying,

Du, det är ja också. Riktigt usel tyvärr. Men hoppas ja blir bättre på de framöver. Ja men någonstans så är det ju för ens framtid så man det är ju viktigt att man tar den hjälpen som behövs, oftast erbjuder ju banken man har ett konto hos gratis rådgivning 😊 kramar <3

nouw.com/seagullcrying
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så himla roligt och spännande att få läsa!

nouw.com/louiseedling