12.000 nyanser av färg

Är det något jag är riktigt dålig på så är det att faktiskt göra något åt alla de tusen bilder jag tar årligen, jag gillar verkligen att fota men sedan blir det sällan något med bilderna, vilket är väldigt synd men så för en månad eller två sedan fick jag till ett samarbete med #reformasthlm (inläggen hittar ni här och här) där jag faktiskt fick en fantastisk ram från deras egen kollektion.

En ram blir ju sällan snyggt om det bara är en ram och inget mer, vilket "tvingande" mig att faktiskt göra något åt min dåliga egenskap, att göra något åt mina bilder som jag tidigare fotat men som ligger i olika mappar och väntar på att få se dagsljuset. Jag har velat lite fram och tillbaks men till slut föll motivet på när vi var i Cali för 3-4 år sedan.

Ramen jag har hittar ni här och posterhängaren har måtten 30x40. Bilden är min och är tagen utanför Mammot Mountain och jag har som tidigare använt mig av BGA (här är resultatet från sist när jag använda mig av BGA) när jag valt att trycka mina egna bilder, extremt bra service och väldigt snabba när det kommer från att man skickar in sin vara tills att det dyker upp ett mejl om att den finns för uthämtning, ett tips såhär i juletider. Hur sjukt är det förresten inte att det är första advent på söndag? Hur firar ni advent, julfika eller som vilken söndag som helst?

Gillar

Kommentarer