Känns som han står där och kollar på dig utan känslor

känns som han leker med ditt hjärta, iskall utan smärta

Känns som om världen kretsar runt han, men de kan inte förstå

att han är vilsen i sin själ, det är dags att avgå.

Kan du fortsätta så, eller är det ditt inre jag som ropar gå vidare

är det du eller ditt hjärta som egentligen vill vara mildare.

Hittar du dina egna fel eller gör andra det åt dig?

Kan du sympatisera med andras känslor utan att det slår dig

Kan du visa vad du egentligen går för istället för att visa dig svag

Gentemot mig är du ingenting, du är knappt klar här.

Försvinner ifrån dimman som om du egentligen aldrig varit här,

vart ska du ta vägen? Hitta dig din frihet?

Du förtjänar ingen annan mer än din likhet,

du är unik, tro inte tvärtom.

Du är som alla oss andra, du är inte ''dom''.

Du kan fixa dig, du kan lösa detta.

Ända sättet är att du börjar berätta.

Tala ut, visa mod, var stark, visa ditt rätta.

För du är du, jag är jag.

Vi är två olika individer varje dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag mår så bra att jag är så rädd att inte må bra snart, när som helst. Så snälla, låt hoppet vara där. Låt inte hoppet försvinna, bit ihop, låt inte demonen ta över dig när du kommit såhär långt.


Likes

Comments

​​

Jag skulle aldrig mer rekommendera mig själv att lyssna på de låtar som påminner mig om dig. Och på något vänster, gör det jävligt ont.​

Likes

Comments

Jag hatar dig. Och varje gång jag känner så, så brinner det inom mig. Varför är du så jävla dum, varför säger du så idiotiska saker. Vad fan har hänt med dig? Vakna. Sluta såra människor du innerst inne bryr dig om.

Likes

Comments

Ibland känner jag mig död samtidigt som jag är levande. När jag vet att det finns konsekvenser så tänker jag oftast inte på det, för ibland känner jag knappt av det. Det är som att jag stängt av allt utanför, och bara sagt ”det går över” eller ”skit i det. Det blir bra snart”. Och den känslan är väldigt svår att leva med. Jag vill ju inte ha konsekvenser, eller känna att jag kan såra människor utan att egentligen inte vilja, jag vill inte känna att jag sårat någon, jag vill inte känna skuld, vill inte känna att något är fel. Jag känner samtidigt och oftast inte av hur andra känner, jag sätter mig inte där, jag föreställer mig inte, som jag en gång var så bra på att göra en gång i tiden.

Allt har bara runnit ur mina händer.

Likes

Comments

​Om det är något jag måste kämpa på, så är det just detta. Bit ihop, blunda, räkna, andas ut och ge ett normalt jävla svar utan att känna dig triggad för ingen anledning.

Likes

Comments

Jag har alltid haft olika drömmar, och de flesta drömmarna är faktiskt något väldigt positivt för både min kropp och själ. Och eftersom det var så längesen jag gjorde det, så har jag tänkt på det lite extra gånger. Och vill göra det igen. Himlens färger, molnen, solen, vinden, allt det där som finns där uppe, ovanför det fula ovädret är så himla vackert. Alla dessa olika färger, Gud vad man känner sig fri på något sätt, även fast man vet att man sitter i ett flygplan och inte riktigt kan få känna på den sköna luften utanför, för då dör man, eventuellt. Om jag hade kunnat flyga så hade jag sovit där uppe och vaknat upp där uppe med solens strålar mot mitt ansikte. Jag hade velat ligga bland molnen, reflektera över de fina färgerna, observera hur de ändrar färg och form. Det är en av de finaste sakerna som finns, det ögat ser. Som man väldigt sällan får se här nere. Sist jag åkte flygplan, så kände jag en viss frihet inombords, jag log, jag var lycklig, och jag ville inte att det skulle ta slut. Trotts att jag var så rädd för att åka flygplan. 'U have to face your fears' - för det kan bli något vackert senare i livet och det kommer förhoppningsvis bli något du alltid kommer att se fram emot att göra för att du får se vad du alltid drömt om.

Likes

Comments

Vad du än får höra om dig själv, vad du än ser hos dig själv, lite hår, lite mustasch, lite bristningar, lite fett, lite celluliter, lite ärr, lite fläckar i kroppen, mycket hår, stora, långa fingrar. Vad som helst. Du är unik. Du är en av de vackraste människor som finns i den här världen. Du måste påminna dig själv om att du inte är ensam över att känna dig så pass osäker på dig själv som du gör. Ingen är perfekt. Och bara de som verkligen älskar dig, kommer att älska varje centimeter av din kropp och hud. Vi föddes inte med det perfekta utseende, det perfekta håret, perfekta kroppen, perfekta näsan, rumpan, brösten, ben, läppar, öron.. Ingen är helt perfekt. Vi alla är bara som vi är, vi är väldigt olika och det måste du komma ihåg, men ingen kommer aldrig att vara som du. För du är bara du. Ge det inte till någon annan så att de kan trycka ner dig, håll dig själv kärt, håll hårt i dig själv, ta hand om dig själv på ditt egna sätt. Gör inte som alla andra. Just be you.


Likes

Comments