Vår sessa har blivit stor och nu har man verkligen blivit påmind om det😊. Förra veckan kom beskedet om vart hon har fått plats i skolan, till hennes och våran som kommer hon att gå på Röinge skolan.  Vart har alla dessa år bara tagit vägen!?!

kan än idag komma ihåg den underbara känsla som kom när vi fick se dej på första ultraljudet en liten "skrutt" med 10 fingrar och 10 tår. Detta va den 29 december 2009 och när vi kom därifrån så säger din pappa: jag tror att det va en liten tjej. Så rätt han fick för den 17 maj 2010 kom du Engla vår sessa till oss. Du har blivit allas prinsessa, en tjej med egen vilja och ingen kommer att kunna trampa på dej. Du skänker oss så mycket kärlek , glädje och minen att samla på varje dag❤❤.

Nu till hösten lämnar vi dagis tiden bakom oss och sparar alla minen med oss.
Och ser framåt att börja skol tiden med allt vad den har att ge oss💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår söndag var det dags för vår årliga tjej träff för att titta på Disney on ice. Kompisen Ella och hennes mamma Sara och mormor Anneli möte upp oss på stationen för gemensam tåg färd till Malmö. Detvar två förväntas fyllda tjejet som väntade med spänning på att det skulle börja. Så äntligen blev kl 11 och Musse med kompisar kom in och skulle börja sitt äventyr. Vi fick träffa Peter Pan med tingeling, lejon kungen och Frost mm. Efteråt gick vi på jeansen och en god middag innan det var dags att åka hem igen.

Nu väntar vi med glädje på 2017 års upplaga.

Likes

Comments

En dag förra helgen tillbringade vi tillsammans med kära vänner.
Bestämde att vi skulle laga mat tillsammans, vi fick lära oss att göra kroppkakor från grunden. Man skulle både koka och riva potatisen sen skulle det blandas ihop till en deg, blanda ihop fläsk lök och kryddpeppar för att steka. Sedan fyllde man potatis degen med detta för att sedan kokas, allt detta tog 4 timmar. Riktigt  gott för en som inte tycker om kroppkakor men Engla tyckte inte om det.
Så nu blir det att åka till Öland för att äta detta när vi är på torpet.

Likes

Comments

Tänkte försöka mej på att blogga igen va ett tag sen sist😊.

Året som gick var både glädjens och sorgens år.

Började bra med att jag fick nytt arbete som jag trivs jätte bra med underbara kollegor och en fin gemenskap,

Maj månad som skulle vara en glad månad med födelsedagar gick över i sorgens månad. Den !0 maj somnade min kära farmor in, farfar sträckte ut sin hand och du tog den och gick vidare till honom. Jag vet att farmor har det bra hos farfar och har ett vakande öga på oss så att vi har det bra.

Men jag saknar dej så oerhört.

Sommaren och hösten kom med inplanerade resor.

Den först bar iväg till Mallorca med hela familjen, Engla älskade att bada poolen provade i havet ett par gånger även att och träffa Bamse. Sedan bar det av till London i november med ett par vänner och gubben, en weekend utan barn.

Nu ser vi framåt vad 2016 har att erbjuda oss!!

Likes

Comments