" Jeg vil gi deg en orgasme som er så kraftig, at den får tiden til å stoppe opp og jorden til å slutte å snurre". Elskeren min skrev dette til meg. Jeg elsker den setningen. Han har gjort det også, gitt meg det. Mange av de.

Kroppen min vrir seg i bølger av vellyst. Følelsen er dyp og intens. Hvert dype støt han gir meg sender meg mot toppen av bølgen. Veien dit er elektrisk og altoppslukende. Kroppen har tatt over. Fortøyningene er løsnet. Det eneste jeg registrerer er lukten av kroppen hans, lukten av sex og den deilige sensuelle følelsen.

Jeg har nådd toppen av bølgen, det kan nesten ikke beskrives. Jeg surfer på toppen av bølgen, lenge. Mye lenger enn jeg trodde var mulig, mange minutter. Noen av de deiligste minuttene jeg har opplevd. Den orgasmiske eksplosjonen jeg sendes ut i er overveldende. Den tar tak i hele kroppen min med en intensitet og styrke som får meg til å tro at jeg er i himmelen. I sexhimmelen. Der svever jeg rundt som en supernova. Jeg går i bane i mitt seksuelle univers.

  • 22 Lesere

Likes

Comments

Sex


DET HELE STARTET MED EN MELDING PÅ MESSENGER, HELT UFARLIG, HAN SPURTE: HVILKET HUS BOR DU I?

Kapteinen på hurtigbåten som har daglige anløp her jeg bor. Han sendte meldingen. Jeg svarte, forklarte hvilket hus jeg bodde i, da var det igang.

Meldingene ble mange. Fram og tilbake. Samtalene på chat tok raskt vendingen imot det seksuelle. Det forbudte .

Jeg elsket oppmerksomheten. Plutselig var mitt vanlige liv som småbarnsmor blitt mye mer spennende. Jeg visste han var gift. Jeg tenkte ikke på det. Det gjorde ingenting. Jeg visste hva han ville, hva jeg ville.

En lørdag da båten lå ved kai her inviterte han meg ombord. Jeg sa ja. Tanken på sex med han gjorde meg umåtelig kåt. Jeg var nervøs, men jeg var kåt. Visste godt hva jeg gjorde da jeg snek meg ombord en mørk høstkveld.

Vi hadde pratet veldig mye på forhånd , jeg fortalte om ting ved egen kropp som bekymret meg. Jeg husker han lo litt, på en god måte. Han trodde det var noe alvorlig og følte seg lettet.

Jeg dro ombord, snek meg over dekk og inn i lugaren hans. Selv om jeg var nervøs følte jeg meg umiddelbart trygg da han lukket døren bak meg.

Det måtte bli sex, det var derfor jeg dro, det var derfor han ville jeg skulle komme. Jeg følte meg trygg og verdsatt. Jeg følte meg så kvinnelig som jeg aldri før hadde gjort. Han åpnet en ny verden for meg allerede første kveld., En intens verden av magiske opplevelser og deilige orgasmer, mange orgasmer.

Slik startet reisen. Den fantastiske deilige reisen i det seksuelle universet, reisen vi tar sammen, vi to.
Likes

Comments