Championatspoängen har räknats samman. Maja 757 och grymma Emelie Stenman hamnar högst i poäng på häst. Grattis!❤️

Här är vinnarna i Västerbotten

Agnes

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Två dagar storm hos oss och lite långtråkiga dagar för hästarna. Både i boxen och hagen kan en gran hämtad från skogen pigga upp. 🌲 

Hästarna älskar att knapra unggran, det doftar gott också. En bra sysselsättning en dag som denna när det blåst jäkligt mycket.🌪

Agnes och Emelie

Likes

Comments

Vi följer idrottsgalan. Alltid kul med summeringar och extra mycket rysning blir det att se bilderna från Göteborg om och om igen med slow motion över sista hindret.
Fortfarande chans att ringa och rösta. Ge järnet vänner, för visst vill vi höra ännu ett tacktal för Jerringpriset.
Underbart grepp nu med mammorna på scen. Gå in och se om du missat SVTs direktsända.
Nu håller vi tummarna!!

Agnes och Emelie

Likes

Comments

Ibland behöver man göra något annat för att koppla av från hästarna. Mitt sätt för att koppla av är att sminka mig. Idag hängde Agnes på det.

Emelie

Likes

Comments

Detta är en drömoutfit nu i vinter! Jackan och tröjan är från märket Ariat och ridbyxorna är bästa fyndet som är fleecefodrade så man inte fryser rumpan av sig! Allt finns på Granngården!!!!

Emelie

Likes

CommentsPå måndag presenteras vinnaren av Jerringpriset. Ifjol blev det ett himla snack om Peder Fredricssons sekt - hästfolket. Sen dess har han hunnit med ett EM-guld också. Bara sådär. Skynda gå in och rösta nu idag före 15:00. Klicka här för att rösta!

Agnes och Emelie 

Likes

Comments

Vi dog lite när lilla sockersöta Maja kom in med totalmatchad outfit på sin supersöta ponny för några dagar sedan. Maja och Maja i samma ridhus.💗💗

Emelie

Likes

Comments

I veckan var tandläkaren på besök för den årliga kontrollen av hästarnas tänder. En årlig kontroll kan vara en god investering inför tävlingsäsongen. Maja och Anton skötte sig fint, de var lite drogade med sedan fick de komma ut i hagen.

Emelie

Likes

Comments

Idag var det dags igen. Püppchens päls växer som gräs, vet inte riktigt varför just hon har fått klippas tre gånger redan sen sommaren... Hon står som ett ljus och verkar nästan njuta av att bli av med pälsen. Däremot är hon lite väl explosionsartad att rida efteråt. Första klippningen råkade sammanfalla med en hopptävling i Piteå. För er som var där såg kanske att jag FLÖG av på framhoppningen redan. I ösregn med skitig bak red jag in och var beredd på fler tokigheter men väl där inne på banan skötte hon sig fint och det bliv en placering.
Hursomhelst, för att vara rädd om skären på maskinen så är det viktigt att hästen är ren när den klipps. När hästen väl är rakad så är det lättare att hålla den ren och fin men det är viktigt att all utrustning som benskydd är helt grusfria så benen inte får småsår eftersom hästen blir mer känslig utan päls. Bogskydd kan vara bra om hästen visar sig känslig och lätt får skav av täcket.

Agnes

Likes

Comments