Rym

Vi tänkte att det var på sin plats att göra ett gemensamt inlägg. Vi är på plats i Ebbas nedsuttna, lite halvbeiga soffa med en varsin kopp te i handen, som bryggdes i kaffebryggaren. Väldigt innovativt av oss tycker vi. Kaffe brukar annars vara ett förstahandsalternativ, men följden av för mycket kaffedrickande under uppsatsskrivandet genererade i aningen oroliga magar. Vi både är beroende av protonpumpshämmare (Omeprazol med andra ord) men maxdosen är redan uppnådd... Nackdelen med att plugga till sjuksköterskor leder till att ens hypokondriska sida tar över ens liv. Ebba upplevde nyss att hon fick en propp i benet och började genast strippa för att undersöka saken närmare. FALSKT ALARM, dock :). På onsdag har vi pediatriktenta (läran om barn), som vi egentligen i detta nu borde plugga till. Men varför göra det när man har startat en blogg som är betydligt roligare att lägga tid på?! Nu är téet uppdrucket och vi ska hitta nya tillvägagångssätt att vårda barn på!

/ Saga & Ebba

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är med glädje jag inleder min bloggkarriär. Jag har ingen som helst erfarenhet av bloggvärlden utan har mest ägnat mig åt nördigheter inom sportvärlden. Så det här kommer bli ett äventyr. För 2 år sedan tog jag mitt pick och pack och flyttade från min hemstad Uppsala för en nystart i gurkstaden. Valet var inte lätt men det visade sig vara alldeles perfekt. Jag träffade bland annat min vapendragare och sjuka vän Saga som egentligen är min raka motsats och det är därför vi är det ultimata paret. Tillsammans delar vi glädje och sorg över allt som händer i gurkstaden och våra liv. Kanske spelar vinet oss ett känslomässigt spratt sådär mitt i veckorna också...Livet som student är fantastiskt och att kunna styra sin tid. Nu avslutar vi snart vår näst sista termin och påbörjar den sista efter sommaren. Häng med på vår galna resa med allt från möten med kungligheter till Mdhs innersta mot vägen till färdiga sjuka syrror.

/Ebba

Likes

Comments

Trams

Det kommer sällan som en överraskning att jag startar nya bloggar, som vanligt är det rastlösheten som ligger bakom detta påhitt. Denna gång väljer jag däremot att dela domän med min klasskompis Ebba. Ni kommer snart att inse varför... Mycket har hänt sedan jag bloggade sist, bland annat så är jag numera Västmanlänning. Jag har kullerbytta-avstånd till skolan och kan i princip vinka till Ebbas hus. Jag kan gå hem från krogen mitt i natten utan att dö av köldskador och gymmet ligger inte ens en kilometer bort (som förövrigt är granne med den lokala godisbutiken Karamellfabror'n). Jag har det väldigt bra här med andra ord. Jag lever i ett Goldilocks-avstånd till min hemstad, inte för nära - men tillräckligt långt bort. Att jag ännu inte har listat ut hur min framtid kommer att se ut känns växelvis oroväckande men ack så spännande. För tillfället njuter jag av att vara en oansvarig, aningen salongsberusad student i mina bästa år.

Bild i vårsolen :):)

/Saga

Likes

Comments