Header

MODELL för Fisherman's Friend reklamkampanj för nya smaken RASPBERRY

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra helgen fyllde jag 26 år. Jag älskar att fylla år! Jag hade planerat in en middag på måndagen med de närmsta vännerna. Sen hade Evelina bokat två nätter på Clarion Skanstull till oss.

Det jag inte visste var att hon hade styrt upp en överraskningsmiddag för mig hemma hos min kompis Saga dagen innan vi skulle iväg och bo på hotell.
Jag blev riktigt överraskad av mitt fina tjejgäng! Kvällen blev superhärlig och det var väldigt skönt att få komma ur ”bebisbubblan” ett tag!

Dagen efter middagen checkade jag, Evelina och Sally in på Clarion där vi skulle bo i två dygn. Hon hade fixat ett av de bästa rummen. På eftermiddagen på min födelsedag knackade det på dörren och vad levereras då? Jo, champagne och ett stort fruktfat. Tack älskling! Fick verkligen världens bästa födelsedag som avslutades med ännu en middag!

Jag är så glad och tacksam över allt firande och all kärlek jag fick under de här dagarna!

Likes

Comments

Hej!

Jag har tänkt fram och tillbaka på det här med bloggandet. Jag älskar ju att läsa andra bloggar och att bli inspirerad. För över två år sedan bloggade jag lite i hemlighet kan man säga haha! Men nu vill jag verkligen ge detta en chans och go social, asläskigt men heja mig!

Sen sist har jag och min fru hunnit få vår fina dotter Sally och vi har även flyttat till vårt paradis, sekelskifte och trädgård. Så jag kan väl säga att det just nu kommer bli mycket bebisinlägg och inlägg om vår kommande renovering. Sen kommer jag självklart blogga om inredning som är ett stort intresse för mig! Häng med!

Likes

Comments

För några dagar sen nere i Miami åkte vi in till downtown, till ett område som heter Wynwood. En helg i månaden anordnar dom en festival i deras gatukonstområde! Så jävla häftigt o mäktigt! Det var verkligen en folkfest med foodtrucks, dansare, musiker på både scen och på gatan. Konstnärer som stod o målade öppet och även sålde sina konstverk. Fanns även ett område som kallas för "WYNWOOD ARTWALK" där man gick igenom en konstpark! Vi hade så kul och kvällen avslutades på Joey's som är Beyonces favoritrestaurang i Downtown.

Likes

Comments

Under en av våra första dagar passade vi på att träffa våra vänner Andreas och Kristian som redan vart här ett tag. Vi satt och hängde på stranden tills solen slocknade över Miami. Ikväll möter vi upp dom för att äta middag tillsammans på ett ställe som heter "PINK" som ligger på Ocean Drive. Det verkar även som att några andra vänner som anlänt till Miami under veckan ska med.

Likes

Comments

Vi har det underbart här i Miami.

Likes

Comments

Likes

Comments