@ liljevalchs

Allmänt, Dagbok, Anorexia, Höjdpunkter

Idag tog jag mig upp tidigt för att möta upp min älskade mormor i slussen. Vi tog oss ut på djurgården och in i Liljevalchs konstgalleri. Lars Lerin, vilken stjärna du är!

Jag och mormor sprang även runt lite på stan, in och kika på Panduro och sedan en lite längre visit till Kreatima. Där fick jag en tidig födelsedagspresent. Akrylfärger, penslar och två canvas. Är otroligt tacksam för det, för hela dagen och kära sällskapet.

Väl hemma har jag inte gjort något speciellt och nu på kvällen följde jag med mamma och pappa på promenad. Jag tog tillfället i akt att dra ut dem i en timme. Skönt!
Lunchen gjorde mig nojjig och lika så middagen. Mamma hade gjort två små biffar av anammas formbara färs, kokat potatis och broccoli. Jag åt en av dem, samt en av potatisarna (och broccolin). Det var riktigt gott och jag ville verkligen äta den andra med. Mamma ville också att jag nu efter promenaden skulle äta ett mellanmål. Men jag sparar det till frukost tänker jag, även fast jag vet att jag inte kan räkna så och det kommer inte förändra något för mig. Fan.

Det här var min frukost förresten. Det tog ett tag att bestämma sig, men så kom jag på att det fanns en färdig portion i kylen. Fyra små jordgubbar skulle jag väl också få unna mig.

(Jag åt varken upp jordgubbarna eller hela Alpro’n)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229