Jag har extremt lätt för att hitta och få jobb, det har jag vetat länge! Ärligt talat tror jag att en stor anledning till att det är så är för att jag just går runt och berättar för mig själv att jag har lätt att få jobb! (Law of attraction, återigen). Nu inför flytten så visste jag att jag gärna vill ha boende fixat först, och sedan börja jobba efter det. Jag har alltså inte stressat och kämpat för att få ett jobb. Jag gick ut och lämnade ETT CV. Bara ett! I förrgår fick jag telefonsamtalet jag väntat på. JAG FICK JOBBET! wow, jag är så TACKSAM och glad!! Detta är dessutom större omfattning än vad jag hade där jag bodde förut! Fatta vad Law of Attraction gör! Lita på dig själv och din förmåga! Det ska bli så spännande och givande att börja jobba med detta jobb, i denna omfattning.

Om det är någon som har någon fråga eller vill ha hjälp så hör av er till mig eller kommentera här under så svarar jag! Det är bara DU som sätter gränser för din framgång, jag vet att är man inte familjär med detta tankesätt är det mycket att ta in på en gång. Jag kan tänka lite såhär; om du lever efter dina egna värderingar och sätt att se världen, men inte upplever några framgångar alls. Varför inte då bara TESTA någon annans sätt att leva, tänk om du plötsligt upptäcker vilken enorm framgång, lycka och frihet vi ALLA har tillgång till!


GO GET THE LIFE YOU WANT!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det endast 2 dagar tills jag flyttar till Göteborg. WOW vilka möjligheter som finns i en större stad! Jag litar på mig själv och mina förmågor, precis som jag hoppas även du gör!

Inför flytten har jag letat efter en vit stor spegel att köpa. Jag ville ha et bra pris så därför har jag letat en del på blocket och shpock men inte riktigt hittat något. Idag kände jag spontant för att jag ska åka till Jysk! Väl där ser jag exakt en sådan spegel jag vill ha, ordinarie pris 899kr, men nedsatt och jag fick den för 350kr!!! WOW, jag är så nöjd och tacksam!! Typiskt Law of Attraction händelse. I APPRECIATE!

Här kommer bild på spegeln. Låt kraften flöda med er! HA EN UNDERBAR DAG!


Likes

Comments

Jag ser att medvetenheten i världen ökar. Law of attraction existerar och vi alla använder oss av det vare sig vi är medvetna om det eller inte! Om jag ska förklara kortfattat så handlar det om att det du fokuserar på - det får du mer av! Precis som magneter ungefär. Vill du ha lycka? Fokusera på lycka! Skriv ned, varje dag, allt som är positivt i dit liv! Fokuserar du på elände så är det mer elände du får tyvärr.

Fokusera på det som du får lycka av, föreställ dig själv ha allt du vill ha och verkligen känn lyckan i kroppen som det medför. Se dig själv i spegeln varje dag och säg "Jag älskar dig! DU är helt fantastisk och jag litar till 100% på din förmåga att fixa vad som helst! DU är så framgångsrik! DU lyckas alltid! WOW!" Våga bli glad, ta ut all glädje i förskott. Det finns bara HÄR OCH NU. Så HÄR OCH NU behöver du se dig själv som framgångsrik!, lycklig och fantastisk!

Jag tror på dig. DU har hela universum på din sida. Bara att det att du kommit in här och läser visar på att någonting inom dig är redo. YES WE CAN!

Likes

Comments

Jag vet vart jag är på väg och det gäller att inte bli rädd för sina stora drömmar. De är precis lika realistiska som allting annat. Har du någonsin tänkt på att om man beter sig som om någonting kommer att hända, så gör det oftast det?

Så länge du varje dag tar ett steg i rätt riktning, så når du tillslut dina mål. "Dream so big that you feel uncomfortable telling small-minded people".

Idag har jag tagit mina sparpengar och köpt mitt första par riktiga kostymbyxor av Sand - Copenhagen. Det känns underbart! Jag testade även en underbar kavaj och blus från Hugo Boss men det fick vänta för idag! Istället blev det en vit skjorta från Zara. När det gäller att handla kläder rekomenderar jag Isabella Löwengrips bok "Economista" där hon förklarar varför det ofta är smartare, och i längden mer ekonomiskt att köpa märkeskläder av bra kvalité.

Även fast jag just nu är någonstans mitt emellan allting, så litar jag fullt på min förmåga och strävar efter att leva enligt "Law of attraction" så mycket det bara går! Det gäller att vara den energi man vill dra till sig.

Jag väntar på svar från ett jobb som jag hoppas på att få, och senast 1:a november får jag flytta in i min lilla lägenhet i Göteborg. Detta är en bra start. En start på något stort.

Här kommer lite inspiration på buisnesskläder!


Likes

Comments