Förlåt för dålig uppdatering.. igen hehe, Men har haft så himla mycket i skolan just nu, såhär innan lovet. Men förutom stressen i skolan så har jag mått mycket bättre de senaste veckorna och jag känner mig verkligen på bättringsvägen nu. Och sen blir man ju ännu gladare av att sommarn snart är här!

Valde faktiskt att ta på mig shorts idag och det var sååå skönt. Det är lite jobbigt eftersom jag har ärr på mina ben från.. ja ni förstår nog (: Men man ska inte skämmas. Det är det förflutna och jag mår mycket bättre nu. Visst folk kollar men kom ihåg, "What doesn't kill you makes you stronger". Jag har gått igenom mycket men nu i efterhand så känner jag att detta bara gjort mig starkare som person. Och jag är bara glad att jag är en glad tjej nu som försöker glömma sitt förflutna.

Likes

Comments

Kom precis hem efter en lång härlig power walk. Det var lite kyligt men sååå skönt. Träning är alltid det bästa botemedlet när man mår dåligt. Det har gått bättre med ätandet ända sen jag kom hem från sjukhuset, men det känns som att jag bara mår sämre och sämre mentalt för varje dag som går. Det känns konstigt, som kaos i mitt huvud. Jag blir liksom lite förvirrad av alla beslut jag måste ta, om jag ska äta eller om jag ska skippa en måltid. Förut så behövde jag inte få så mycket beslutsångest för att äta var inte ens ett alternativ. Även om jag har haft lättare att äta dem senaste veckorna så sitter tankarna kvar. Varje minut av mitt liv så kretsar alla tankar kring mat. Antingen bra tankar eller dåliga. Det finns liksom två sidor, en som säger att jag måste äta och att jag är fin, och sen en som säger att jag är misslyckad och att jag måste vara smalare. Och det som gör mig så förvirrad är att jag inte vet vilken sida jag ska välja, men när jag känner såhär så brukar det hjälpa att bara ta en lång promenad och lyssna på en podd.

Likes

Comments

​Har inte uppdaterat så mycket de senaste dagarna, men det beror på att jag inte mått så bra. Det pågår mycket i mitt huvud just nu och allt känns bara kaos. Men idag har jag iallafall mått lite bättre och jag har haft gymnastikuppvisning. Det var superkul och jag är verkligen stolt över dem små knattarna som jag är ledare för. Sen så har jag ju även min egen grupp (avancerad gymnastik) och jag satte hela mitt pogram. :) Nu ser jag verkligen fram emot nästa termin i höst!

Likes

Comments

Igår så fick jag vara med på gymnastiken igen efter flera veckor. Det var superkul men jag kände att jag verkligen var seg efter att jag inte tränat på ett tag. Idag fick jag tyvärr stanna hemma från skolan då jag känner mig väldigt trött och utmattad efter igår. Och eftersom jag fortfarande inte är helt återställd med mina värden så tyckte mamma det var bättre om jag stannade hemma. Men goda nyheter är att jag får vara med på uppvisningen på söndag! Det kommer bli skitkul. Jag kommer tyvärr inte få göra några avancerade grejer som volt osv. men jag kommer nog få till några snygga fame-hopp på trampetten iallafall. :) Idag har det även gått bättre att äta. Har haft svårt att äta frukost och lunch i veckan men idag fick jag i mig två mackor till frukost iallafall. Nu ska jag äta lite mat sen plugga. :)

Likes

Comments

Som rubriken säger, så tänkte jag skriva om hur jag berättade för mina föräldrar om min ätstörning. Det är nog något av de svåraste grejerna jag gjort i hela mitt liv. Jag har fortfarande vänner som inte vet någonting om detta, (så länge dem inte läser denna bloggen såklart). Men det började helt enkelt att jag frågade mamma om jag kunde få en tid hos bup, och hon bokade en tid och tog hänsyn till att jag inte hade någon större lust att berätta varför. En månad senare så ska jag och pappa gå till bup och varken mamma eller pappa vet fortfarande om någonting. Dagen innan vi ska dit så ringer pappa mig och försöker få ur mig varför jag vill gå dit.(mina föräldrar är skilda och jag bor hos mamma) Jag började ångestfyllt att berätta att det hade med maten att göra. Jag behövde inte säga så mycket mer utan jag tror att han redan hade fattat. Någon vecka efter mitt första besök hos bup så börjar min mamma att fatta vad det är som pågår. Hon kom in till mig en kväll och var arg och frustrerad över situationen. Hon såg att nåt var fel men jag vägrade att säga vad. Hon började gissa sig fram och jag märkte att hon innerst inne redan visste exakt vad som pågår. Så jag berättade. Med tårar i hela ansiktet så berättade jag så mycket jag klarade av att berätta utan att jag skulle få för mycket ångest. Den största anledningen till att jag fick så mycket ångest av att berätta var att jag trodde att dem som skulle se mig som en helt annan person. Och att när jag väl berättat så skulle jag aldrig kunna ta tillbaka min hemlighet. Och jag hade rätt... Jag ångrar fortfarande att jag berättade för någon. Att jag ens bokade en tid hos bup från första början. Nu kommer jag ju aldrig bli lämnad ifred. Min största önskan är att jag bara kunde ta tillbaka att jag sagt och att min hemlighet hade förblivit min. Men nu är det för sent.

Likes

Comments

Idag så har jag varit på ännu ett besök hos bup, vi pratade lite och tog lite kontroller som vikt, blodtryck m.m. Imorgon kommer jag iallafall få gå tillbaka till skolan vilket känns riktigt skönt, eftersom jag hamnat ganska mycket efter den senaste veckan. Jag kommer däremot inte få vara med på idrotten på ett tag och det är oklart om jag kommer få vara med på gymnastikuppvisningen som är om några veckor. Vi får hoppas att jag inte faller tillbaka i allt och blir dålig igen.

Likes

Comments

Just nu är klockan 2 på natten och jag kan inte sova. Jag har ångest. Ångest över allt som händer i mitt liv just nu. Viktuppgång, skola, bup, ja allt. Eftersom jag legat på sjukhus i nästan en vecka och inte kunnat gå i skolan så har jag förstås hamnat mycket efter och det har orsakat mycket stress. Men all denna ångest kommer nog mest från andra saker. Som jag nämnde så har jag gått upp i vikt sen jag blev tvingad att äta på sjukhuset, vilket egentligen är bra eftersom jag varit så underviktig men det orsakar mycket ångest. Nu ska jag försöka somna till en av mina favoritlåtar, "Dark enough" som tyvärr bara går att hitta på yt. :(

Likes

Comments