Jag är 21 år nu och när jag var 16 år, precis börjat gymnasiet, man gick från samma klass i 12 år och var bekväm och vi kände vilka vi var , vi hade liksom växt upp tillsammans vi blev familj eftersom klassen var inte större än ca 16 pers. Till helt plötsligt komma till en helt ny klass och på en klass med 68 pers och nu är det bara inte en ny klass nu är de nya första intryck nya vänskapskretser och nya miljöer.

Jag minns att jag ville se rätt fab ut eftersom min personlighet är rätt stark och framåt tänkte jag att jag måste se ut så också.

Sätter mig på min underbara buss som var min vän i tre års tid och tänker men gurl ta det lugnt du ser inte ut som white trash idag du kan faktiskt visa dig bland folk, kör ditt race!
Efter jag har åkt några busshållsplatser så ser jag att många slänger blickar mot mig och ler lite, jag ba men gu va härligt jag ser nog helt okej ut. Sen efter ca 30 min på bussen ska jag byta till bussen som stannar utanför min skola och i bussen så sitter typ hela min nya klass och jag tänkte okej skäm fan inte ut dig nu, du har tre år på dig att visa dina true colors, gör det inte din första dag bara.

Eftersom jag är sist på måste jag gå förbi alla för att sätta mig längst bak och jag typ studerar mina nya klass kamrater och dom verkar studera mig lika mycket. Jag sätter mig på första bästa platsen bredvid en tjej (som typ jag aldrig prata med igen sen) hon vänder sig och tittar på mig och säger: Hej jag vet inte om du märkt men du har oboy mustasch över hela läppen, tänkte du kanske inte ville gå runt så.

Jag tackar för hennes ärlighet och vänder mig om tar upp en spegel och ser en tjock mörkbrun mustasch över läppen som inte går att missa. Jag tar bort mustaschen och skäms. Men sen tänker jag äsch what the hell, bäst dom lär känna mitt rätta jag dag . Vem försöker jag lura.

Likes

Comments