It's friyayyy, dvs näst bästa dagen! Weho! Men för mig blir det inte något att hurra för, då jag vaknade upp med väldigt ont i halsen. Därför valde jag att stanna hemma från skolan idag, så min fredag ska spenderas i sängen med en stor kopp te. Jag ska även fortsätta kolla på Gossip Girl, världens bästa serie! Tipsar starkt! Sedan har jag dessutom märkt att jag börjat få några enstaka läsare! Inte många, men en bra början är det verkligen! Tack så jättemycket! Ha en bra fredagkväll nu, för sedan är det bara 3 dagar kvar tills skolan drar igång igen! Hadeee

Likes

Comments

Här kommer ett kort & meningslöst inlägg haha. Just nu pluggar jag historia med en kopp te & Charlie i famnen. I'm obsessed with tea, especially green tea, så nu vet ni det haha. Charlie är min Maine Coon kattunge, som idag fyller 20 veckor. Vill inte att lurvbollen ska växa mer! Han är ju min LILLA bebis! Han är världens mysigaste, sometimes... Haha.
Här har ni två av mina favvobilder på Charlie.

Likes

Comments

Hej hörni! Jag tänkte börja med att presentera mig själv. Jag heter Sawa Ibrahim, är född år 2000 & bor i huvudstaden, nämligen Stockholm haha. Jag ägnar min fritid med att gymma 2-3 gånger i veckan & att vara med kompisar & bara hitta på massa skoj! Varför jag börjar blogga? Hmm..? Yes, let me think. Just kidding haha, jag vill helt enkelt bara dela med mig om mitt liv, tips & mode&skönhet! Låter inte det bra? I think so at least! Så nu har ni fått en snabb inblick om vem jag är! Hoppas ni läser min blogg, kram!

Likes

Comments